Promoție online! Primești gratuit un modul WI-FI pentru a controla de la distanță aparatul de aer condiționat Habitat

Profită de oferta verii! În perioada lunii august, clienții ROMSTAL vor primi la achiziția ONLINE a unui aparat de aer condiționat Ready to WI-FI Habitat (codurile 81AC0210, 81AC0211, 81AC0212, 81AC0213), un modul Wi-Fi GRATUIT (cod 81AC0205). Acest modul vă va ajuta să controlați aparatul de aer condiționat de la distanță prin intermediul unei aplicații instalate direct pe telefon sau tabletă.AER CONDITIONAT_HABITAT

Răcorește-te acum cu aparatul de aer condiționat Habitat echipat cu tehnologia DC Inverter, ce asigură o performanță stabilă, prin schimbarea capacității în timpul utilizării. Acesta este ușor de adaptat în funcție de nevoia de confort a utilizatorului, creând condiții perfecte in încăpere.

CONTROLEAZĂ-L DE ORIUNDE AI FI!

Echiparea cu tehnologia WI-FI din fabrica pemite controlarea de la distanță, gestionarea și programarea prin intermediul montării modulului pe care îl primiți gratuit în această lună la comenzile efectuate pe romstal.ro.Aer conditionat controlat prin WI FI

Aparatul de aer condiționat Romstal HABITAT cu Wi-Fi poate fi programat și gestionat direct de pe telefon. Astfel, dacă există o conexiune la internet, aparatul poate fi oprit ⁄ pornit și setat prin intermediul telefonului. De asemenea, aparatul beneficiază de funcția sleep, funcția de verificare a erorilor, precum și funcția energy, care permite verificarea lunară a consumului de energie.

Nu rata oferta și echipează-ți casa cu tehnologie de ultimă oră pentru un confort sporit! Aparatul de aer condiţionat Romstal Habitat va funcționa  economic și eficient asigurând o performanţă stabilă, de clasa A++ la răcire și A+ la încălzire.

ATENȚIE! Oferta NU este disponibilă la francize și reprezentanțe.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *