Proiector LED cu montaj pe șină

Proiectoarele LED pe șină se evidențiază printr-un design elegant, aparte. Acesta e un factor care le recomandă drept produse ideale pentru a fi utilizate în spatii comerciale, hoteluri, studiouri, acolo unde este nevoie să se valorifice calitățile obiectelor expuse ori a arhitecturii. Beneficiind de o capacitate mare de orientare și focalizare, proiectoarele LED pe șină vor evidenția fără efort orice aspect al subiecților asupra cărora vor fi direcționate. 


Avantajele utilizarii proiectorului cu LED: proiector-led
– consumul redus de energie – cu până la 80% mai puțin decât proiectoarele clasice 
– degajă mai puțină căldură
– durata de viață foarte mare
– lipsa mercurului și plumbului din compoziție
– lipsa emisiei de radiații ultraviolete 


Zonele ce vor necesita evidențiere vor arăta mai bine ca niciodată datorită iluminatului de înaltă calitate realizat cu ajutorul proiectoarelor LED. Acestea au o estetică placută, sunt performante și durabile, dar și versatile. 
Proiectorul LED este foarte sigur în utilizare. Acesta poate rezista excelent la temperaturi variate, indiferent că sunt prea joase sau prea ridicate. LED-urile sunt foarte bine etanșate, astfel că nu va apărea nici un fel de problemă în caz de umezeală. De asemenea trebuie precizat că durata de viață nu este influențată de numărul aprinderilor.proiector-led-energie-ecopoint-banner_site
Proiectoarele LED nu au componente detașabile. Astfel lucrările de mentenanță sunt reduse la minim. Pot fi folosite fără nici o reținere pentru o foarte lungă perioadă de timp. Sunt convenabile și foarte rentabile, iar investiția se amortizează foarte repede datorită costurilor foarte reduse pentru consum.
Proiectorul LED se caracterizează prin iluminare instant. Faptul că se aprinde extrem de rapid face din acest produs alegerea ideală pentru spațiul dumneavoastră . Funcționarea poate fi ușor de controlat cu dispozitive speciale, ceea ce ne permite mai mult confort vizual prin reglarea luminozității după preferințe.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *