Programul Casa Verde 2016

Dupa cum bine aminteam intr-un articol precedent, Romstal incurajeaza achizitionarea produselor prietenoase cu mediul inconjurator. Iata de ce trebuie sa va aducem la cunostinta ca proiectul nostru “Am trecut pe verde” poate fi acum mai accesibil ca niciodata datorita ajutorului pe care il puteti primi de la stat. Pentru a va putea echipa casa cu unul dintre produsele “Casa Verde” trebuie sa faceti cativa pasi care se vor finaliza cu recuperarea investitiei initiale.

Casa Verde

Mai intai trebuie sa depuneti un dosar de finantare la Agentia pentru Protectia Mediului din judetul de care apartineti. Mai multe detalii referitoare la ghidul de finantare puteti gasi pe pagina Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor. Panouri solareApoi veti astepta pana la 30 de zile aprobarea si semnarea contractului de finantare. Ulterior, nu va ramane decat sa treceti la achizitionarea si montarea si sistemului de produse inclus in programul “Casa Verde”. Dupa ce ati finalizat si acest pas vor mai trece aproximativ 60 de zile pana ce va veti recupera investitia.

Asadar, indiferent ca sunteti persoana fizica sau juridica, aveti in aceasta pagina toate informatiile necesare intocmirii unui dosar pentru achizitionarea de panouri solare cu tuburi sau plane, cazane, sobe sau seminee pe peleti, kituri panouri fotovoltaice sau pompe caldura aer/apa sau sol/apa.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *