Program de lucru magazine Romstal – Crăciun/ An Nou 2019

Ne apropiem cu pași repezi de zilele de sărbătoare de la finalul lui 2019! Ca în fiecare an programul magazinelor Romstal va fi unul mai redus în această perioadă. În tabele următoare puteți studia câte un program pentru magazinele Romstal din București dar și pentru filialele noastre din țară. Atenție, acestea din urmă vor fi închise începând de luni, 23 decembrie până după Anul Nou (3 ianuarie).Program Romstal

În schimb, în București se va lucra în zilele dintre Crăciun și Anul Nou (unele dintre ele având program scurt / 08.00 – 14.00), numai că magazinele vor rămâne închise mai multe zile la începutul lui 2020, activitatea reluându-se din 11 ianuarie.

Program de lucru magazine Romstal BucurestiAflați care este magazinul cu un program apropiat dorințelor dumneavoastră dar luați în considerare faptul că veți avea mult mai puține ore la dispoziție pentru a achiziționa produsele dorite.

Vă așteptăm în magazinele noastre! Până atunci, Romstal vă urează să aveți parte de un Crăciun fericit și un An Nou plin de bucurii!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *