Profită de un avantaj client de 15% și ia-ți un set de baie format din vas wc suspendat Mira plus rezervor încastrat și placă de acționare

Romstal a creat aceste pachete special pentru clientii sai! Cumpara unul dintre cele doua pachete disponibile si ai un avantaj client de 90 LEI fata de achizitia separata a produselor din componenta: vas WC suspendat MIRA cu capac Polipropilena si ansamblul rezervor WC SERIO cadru + placa de actionare (alba sau cromata).

Set baie Romstal Mira

Vasul wc face parte din colectia MIRA care se adresează clienţilor care îşi doresc produse de calitate la preţuri cât mai accesibile. MIRA, o serie de obiecte sanitare simple, care asigură funcţiile de bază în amenajarea băii fiind foarte uşor de instalat și utilizat se remarcă printr-un design universal care le ajută să se integreze cu uşurinţă în orice tip de amenajare.

Vasul wc suspendat cu capac permite multiple posibilităţi de organizare şi personalizare a băii tale. Completat de rezervorul încastrat în perete el redefinește standardul de frumuseţe, design şi inovaţie. Baia mobilată cu acest pachet denotă eleganță desăvârșită. Mai mult, faptul că vasul se montează suspendat vă va face mult mai facilă sarcina de a curăța locurile din jurul wc-ului.

Utilizatorul va fi uimit de stilul simplu al ceramicii sanitare a vasului wc si de linia bine definită a capacului de wc. Acesta se va bucura de functionalitatea rezervorului încastrat, unitate care din punct de vedere estetic asigură o amenajare modernă şi aerisită, atât pentru băile mai mari cât şi pentru cele de dimensiuni reduse. Faptul că rezervorul nu este vizibil face ca baia să se încadreze în stilul modern, liber și simplist tot mai apreciat.

Profită chiar acum de prețurile speciale (reducere 15% față de prețurile separate ale componentelor) la aceste pachete și înobilează-ți baia cu obiecte sanitare de calitate superioară!

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *