Profită de reducerile Romstal și ia-ți un hidrofor electronic Dab Booster Silent pentru ridicarea presiunii apei

Actualizat la 20 November, 2018 at 12:55 pm

Ai nevoie de un hidrofor inteligent? Profita acum de promotie si ia-ti hidroforul electonic BOOSTER SILENT de la DAB PUMPS cu o reducere subtantiala de 31 % disponibila numai la Romstal!

Hidrofor electronic Dab Booster Silent

BOOSTER SILENT este un produs special conceput pentru a satiface necesitățile oricui de a dispune de apa menajeră, oriunde și oricând, la o presiune care să vă permită să vă bucurați într-adevar de apă. Stim prea bine ca in zonele rurale inca nu exista un sistem centralizat de distribuție a apei sau de canalizare. Iata de ce, va recomandam să optați pentru instalarea unui hidrofor de cea mai bună calitate de la Dab. Acesta vă va permite să dispuneți de necesarul de apă util în orice gospodărie modernă. Odată instalat, veți beneficia de apa din puț gratis, fără alte cheltuieli. În acest fel puteți realiza economii substanțiale la plata facturilor pentru utilități.

Vă va fi extrem de comod să procurați constant apa indiferent că este pentru spălat vase, rufe sau udat plante. Hidroforul BOOSTER SILENT este prevăzut cu multe sisteme de siguranță care previn suprasolicitarea acestuia sau lucrul în gol. Astfel, acesta pornește automat de îndată ce deschideți robinetul și se oprește când îl închideți. În acest mod veți preveni și consumul inutil de energie.

Hidrofor Electronic DabHidroforul reprezintă o investiție foarte rentabilă, care va ușura enorm viața dvs și activitățile cotidiene. Bucurați-vă de mai mult confort, mai multă lejeritate și mai puțin efort, cu ajutorul hidroforului BOOSTER SILET de la DAB PUMPS!

Booster Silent este un hidrofor electronic format din:

– pompa multietajata, autoamorsanta pana la 8m (amorsare manuala la prima pornire)

– vas de hidrofor de 2 litri

– supapa de sens incorporata pe aspiratie

– display electronic ce indica starea de functionare a pompei

– dispozitiv electronic de siguranta pentru protectie la mers in gol

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 747 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *