Profită de reducerile la țeavă neagră și zincată de la Romstal

Actualizat la 20 November, 2018 at 12:43 pm

Incepand cu aceasta luna Romstal va propune o noua serie de reduceri! Daca va aflati in cautarea de teava neagra sau zincata din otel carbon, utilizata in mod obisnuit pentru instalatii de apa, abur de joasa presiune si gaz metan, este momentul sa achizitionati acest tip de materiale din magazinele Romstal deoarece reducerile aplicate acestora ajung pana la 26%.

Teava neagra sau zincata este utilizata pentru crearea retelelor de transport a apei calde sau reci, in cadrul instalatiilor de incalzire. De asemenea ele pot fi utilizate in sisteme instalatii pentru gaz sau de aer conditionat, dar si in constructii, din ele putandu-se realiza garduri sau balustrade.

Teava zincata din otel a fost acoperita cu un strat de zinc aplicat atat la interior cat si la exterior, pentru a proteja teava impotriva coroziunii. Ea are avantajul ca rezista excelent la diversi agentii corozivi.

Produsele comercializate de noi au fost testate la presiune, fapt care le garanteaza calitatea. Ele se incadreaza in standardele de productie in reala conformitate cu domeniile de utilizare ale acestora. Tevile se livreaza in bara.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *