Profită de reducerile de până la 20% la gresia și faianța Etruscan Undefasa

Actualizat la 20 November, 2018 at 09:59 am

Alege gresia si faianta Undefasa Etruscan pentru a da un plus de personalitate casei tale! E momentul să intri pe siteul nostru sau să vii în magazinele Romstal pentru a vedea ce oferte ți-am pregătit. Modele de gresie și faianță din serie Etruscan de le Undefasa au acum un preț mult redus și te vor ajuta să dai naștere unui loc cu adevarat deosebit.Reducerri gresie si faianta

Seria Etruscan este caracterizată de designul aparte, o fuziune între piatră și marmură. Această colecție are parte de finisaje lucioase care oferă camerelor acel aer atemporal iubit de cei care doresc ca locuințele lor să redea modernismul prin fiecare por.

Echipa tehnică a producătorului UNDEFASA a ținut cont de noile tendințe din lumea designului interior și arhitecturii contemporane, cu scopul dublu de a garanta clienților o serie de produse în funcție de gusturile și stilurile actuale.

Plăcile ceramice respectă înalte standarde de calitate fiind produse remarcabile datorită versatilității deosebite. Printre modele aflate la reducere remarcăm faianțele 25×75 cm în nunațele ivory și beige. Aceste culori neutre se vor potrivi oricărui stil de amenajare. Transformă-ți baia într-un loc de vis alegând gresie și faianță deosebită din seria Etruscan de la Undefasa!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *