Profită de reducerea de 15% la țeava neagră și țeava zincată

Ai nevoie de teava neagra sau zincata? La Romstal gasesti teava potrivita pentru lucrarea ta, acum la un pret redus. Beneficiaza de discountul de pana la 15 % la o serie intreaga de tevi!

Romstal iti propune teava neagra rotunda sau teava zincata de calitate cu toate accesoriile necesare pentru sistemele tale de alimentare cu apa sau incalzire. Poti alege dintre diferite feluri de țeava care sa se potriveasca perfect proiectului tau. țeava disponibila poate fi achizitionata la diametrul si lungimea dorita. De asemenea, puteti fi siguri ca veti gasi toate coturile, mufele, racordurile, teurile, dopurile sau reductiile se vor potrivi perfect tevilor achizitionate, ele fiind detaliile care vor face montajul o sarcina facila. Sistemele de otel se bucura de avantajul rezistentei sporite. Alegeti acum cele mai bune produse pentru lucrarea ta!Teava neagra

Tot aici gasesti o intreaga gama de tevi zincate pentru instalatii sau constructii. La noi gasiti țeava zincata bara sau cu mufa si filet pentru a putea fi utilizate in orice fel de aplicatie. țeava zincata din otel este in fapt o conducta care a fost acoperita cu un strat de zinc la interior si la exterior. Stratul de zinc aplicat are rolul de a proteja teava impotriva coroziunii. In aplicatii se recomanda filetarea tevii zincate deoarece prin sudura stratul de zinc se distruge.

Țeava zincata poate fi utilizata la reteaua de transport a apei potabile, instalatii de incalzire sau in diverse constructii, ca stalpi. Avantajul ei este ca nu rugineste. Tocmai procesul de zincare a tevilor este cel care face ca teava sa nu mai aiba nevoie aproape deloc de intretinere. Acest tip de teava are un cost redus, o fiabilitate crescuta (teava zincata este special produsa pentru un mediu extrem coroziv) si o durata de viata mare. Instalarea unui sistem cu teava zincata se face foarte usor. Ea poate fi vopsita sau utilizata direct in starea in care a fost achizitionata neavand nevoie de intretinere.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *