Profită de promoția Romstal și alege un aparat de aer condiționat Mitsubishi Electric!

Romstal va ofera inca un motiv pentru a achizitiona un aer condtionat Mitsubishi Electric! Indiferent de modelul pe care il alegeti, in perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2017, la fiecare aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric achizitionat de la noi, incluzand aici magazinele, filialele, reprezentantele si francizele Romstal, veti primi cadou un spray pentru igienizarea aparatelor de climatizare. Acest spray spuma este folosit pentru curatarea instalatiilor de aer conditionat si climatizare. Are un miros care nu deranjeaza, asigurand protectie impotriva mirosurilor neplacute existente.

Asadar, pe langa faptul ca pretul aparatelor de aer conditionat au scazut odata cu sosirea toamnei, aveti parte de inca o surpriza de la Romstal. Pentru a beneficia de aceasta promotie trebuie sa alegeti unul din aparatele de aer conditionat Mitsubishi Electric, inclusiv produsele comercializate in regim pe baza de comanda.

Sprayul de igienizare va fi primit in functie de numarul unitatilor externe. SPRAY2L AIRCO CLEANER, 400 ML se va factura impreuna cu aparatul de aer conditionat, dupa care pretul acestuia se va scadea din total. Facturarea se face din gestiunea filialei/ magazinului doar daca exista pe stoc aparatul de aer conditionat Mitsubishi si spray-ul de igienizare, in caz contrar se va factura din depozitul central Vitan. 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *