Profită de prețurile speciale ale sfârșitului de mai la Romstal pentru a vă mobila baia cu obiecte sanitare de cea mai bună calitate

La Romstal instalam preturi cu adevarat speciale pentru obiecte sanitare si ceramice. Acum este cel mai potrivit moment pentru a va mobila baia cu produse de calitate de la productori recunoscuti.

Aveti ocazia in aceasta ultima saptamana a lunii mai sa va mobilati baia cu obiecte sanitare Ideal Standard cu un pret redus cu 20% fata de luna precedenta. Astel veti fi siguri ca veti obtine produse excelente, pe care vi le-ati dorit intotdeauna, la preturi care sa va permita o economie substantiala.

Obiectele sanitare din colectiile Ecco si Connect se remarca prin designul minimalist potrivit oricarei bai. Veti putea alege lavoare pline de eleganta si care se vor pastra intotdeauna la moda. Designul puternic cu linii simple confera acestor lavoare un look contemporan, balansat, perfect pentru o baie moderna.

Vasele Wc din aceste colectii sunt extrem de practice si igienice. Ele sunt usor de intretinut, curatandu-se foarte rapid. Veti fi uimiti ca un vas de wc poate deveni definitoriu pentru imaginea de curatenie si stralucire a unei bai.

Cu aceste elemente de Ideal Standard se realizeaza facil economia de spatiu, ele dovedindu-se solutii ingenioase pentru dotarea baii. Veti obtine o baie mai libera cu un aspect ingrijit si elegant.

Daca veti dori sa va dotati baia si cu o cabina de dus atunci trebuie sa stiti ca avem disponibila o solutie practica si eficienta, cabina de dus semirotunda cu hiromasaj Hera. Cabina de duș HERA este o adevărată încântare, stilul ei simplu conferind un aspect modern baii in care va fi montata.

Este complet dotată și echipată cu tot ce aveți nevoie pentru a obtine o stare de confort și bunădispoziție. Odata achizitionata aceasta cabina de dus veti beneficia de un masaj relaxant și tonifiant in orice moment al zilei. Cabina are incorporat un panou de comandă prin intermediul căruia puteți regla și ajusta funcționarea cabinei, în plus puteți beneficia de ascultarea radioului. 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *