Profită de pachetul cu pompă de căldură aer-apă Romstal Ecoheat de 16 kW și bucură-te de avantaje imediate

Romstal ți-a pregătit un pachet pretabil pentru locuințe de până la 180 de metri pătați, format din pompă de căldură aer-apă Romstal Ecoheat de 16 kW, acumulator agent termic Cordivari, pompă de circulație Dab, cuplu pompa circulație, vas expansiune, boiler plus alte accesorii pe care le puteți vedea în lista de mai jos. Prețul pachetului este de 32341 de lei inclusiv TVA. Chiar dacă, la prima vedere, investiția este una semnificativă, veți înțelege parcurgând acest articol de ce o pompă de căldură va recupera rapid banii, protejând, în același timp, mediul înconjurător.Romstal Ecoheat - Pachet cu Pompa de caldura pentru locuinte de pana la 180 mp

Viitorul reprezintă un sistem de încălzire sustenabil care utilizează din plin energia din aer, pământ si apă. Pompele de căldură sunt la ora actuală cele mai eficiente echipamente de producere a energiei termice pentru încălzire, răcire și preparare apă caldă menajeră. Pompele de căldură pot fi geotermale (apă-apă, sol-apă), sau aerotermale (aer-apă, aer-aer). În cazul pompelor de căldură, soluțiile aer-apă sunt cele mai implementate la nivel mondial. Ele funcționează precum un aer condiționat, preluând energia din aerul exterior și cedând-o agentului termic vehiculat prin instalația interioară utilizând un fluid special numit agent frigorific (freon). Este și cazul pompei pe care v-o prezentăm astăzi, Romstal Ecoheat de 16kW.

Pompa de căldură utilizează surse regenerabile de energie. În cazul pompei de căldură aer-apă Ecoheat, la 1 kWh energie electrică consumat din rețea, se preia aproximativ 3 kWh energie termică din aerul exterior în mod gratuit. Dacă efectuăm o analiză comparativă între o pompă de căldură aer-apă vs. centrală electrică și un cazan pe peleți, observăm rapid beneficiile pe care pompa ni le aduce imediat.centrala electrica - pompa de caldura - cazan peleti

Beneficiile utilizării pompelor de căldură:

 • costuri reduse de încălzire și răcire;
 • soluție compactă ce se poate realiza cu un singur echipament: răcire, încălzire și preparare apă caldă menajeră;
 • protejarea mediului înconjurător utilizând o sursă regenerabilă de energie, emisii reduse de CO2;
 • soluție complet automatizată;
 • confort superior spre deosebire de centralele pe lemn sau peleți;
 • siguranță în exploatare (nu necesită coș de fum sau branșament de gaz);
 • necesită un branșament electric mai mic față de centralele electrice.Pompa de caldura

Caracteristici și avantaje pompă de căldură Ecoheat:

 • Pompa de căldură tip split nu prezintă risc de îngheț;
 • Funcții: încălzire, răcire și preparare apă caldă menajeră;
 • Compresor Twin Rotary R410A cu invertor tip GMCC sau Mitsubishi;
 • Complet echipată: pompă de circulație Wilo, schimbător de căldură Alfa-Laval, ventilator Panasonic, filtru Y, senzor de boiler inclus, vas de expansiune, supapă de siguranță, rezistență electrică, ș.a.;
 • Funcționare în regim de încălzire până la -20°C;
 • Temperatură maximă: pe tur 60°C;
 • Controller complex: control sursă auxiliară, funcție Silent, funcție ECO, senzor de temperatură inclus, reglaj în funcție de temperatura exterioară, posibilitate de programare, ș.a.

Alege pachetul propus și ai produse de calitate superioara, prietenoase cu mediul. Aerul reprezinta o sursa de caldura gratuita, disponibila in cantitati nelimitate. In pompele de caldura, se poate utiliza ca sursa de caldura. Functia de incalzire se poate realiza prin radiatoare, ventiloconvectoare sau sistem de incalzire in pardoseala. Pompa poate fi utilizata si pentru racire, prin intermediul unitatii ventiloconvectoare. De asemenea, cu ajutorul unui boiler, ea poate produce apa calda menajera.

Tehnologia DC inverter asigura fiabilitate si eficienta maxima in functionare. Pompa de caldura Ecoheat poate gestiona surse de incalzire auxiliare (aport caldura de la panouri solare, cazane pe gaz, cazane pe combustibil solid. Printre alte caracteristici amintim ca permite raglajul temperaturii agentului termic in functie de temperatura exterioara (compensare climatica) dar si controlul a doua zone de temperatura distincte.

Un alt avantaj al pompei il constituie faptul ca se monteaza simplu si rapid. Ia-ți si tu o pompa de caldura aer-apa ECOHEAT, splitata, reversibila, cu functie de incalzire si racire, la pret foarte competitiv pentru piata din Romania.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *