Profită de oferta specială la peleți și brichete de rumeguș de la Romstal

Romstal ți-a pregătit o nouă surpriză! Achiziționează acum la preț redus peleți din fag, fag si molid sau brichete din rumeguș din fag/stejar și pregătește-te pentru iarnă!peleti foc

In perioada 10 septembrie – 31 decembrie 2018 clientii Romstal, Reprezentantele si Francizele vor   beneficia de un pret special la peleti si brichete din rumegus la achizitia unui palet intreg. Prețul este redus cu aproape 7% în cazul peleților și cu peste 24 % în cazul brichetelor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Peleții îți vor garanta cea mai bună eficiență pentru cazanele tale. Achiziționînd acest tip de produse vei acorda o mână de ajutor generațiilor următoare deoarece vei reuși să salvezi câțiva copaci de la tăiere. Aceste produse sunt obținute din deșeuri de lemn și au un mod de ardere mult mai complet cu mai puține depuneri în arzător sau chiar deloc.peleti foc

Peletii Bio din fag au rata redusa de cenusa si o rezistenta mecanica mare, care garanteaza economie maxima de consistenta a granulelor pe termen lung. Singurul aspect pe care trebuie să-l luați în seamă este acela că peleții trebuie sa fie depozitați in locații ferite de umezeală.Peleti de foc

Aceste tipuri de combustibil ecologic, provenite din deșeuri lemnoase, au diferite avantaje – au o emisie de fum redusă, necesită un spațiu redus de depozitare, cenușa rezultată în urma arderii poate fi utilizată ca fertilizator pentru plante, fiind bogată in minerale. Mai mult, combustibilul ecologic este neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon, deoarece la ardere emite aproximativ aceeasi cantitate de CO2 (dioxid de carbon) care a fost absorbit de copac in timpul cresterii acestuia.

Studiile au demonstrat că în comparație cu lemnul de foc, peleții și brichetele de rumeguș sunt mai eficiente din punct de vedere al randamentului de arder, confortului și siguranței in utilizare.

Un alt avantaj este ca se pot depozita usor. Puteti cumpara cativa saci cu brichete de rumegus care vor ocupa mult mai putin spatiu decat cativa metri cubi de lemne. Optand pentru brichete va asigurati ca obtineti o ardere puternica si curata.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 771 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *