Profită de oferta Romstal la țeava de cupru utilizată la instalațiile de încălzire și sanitare

Vrei sa-ti inlocuiesti vechiile sisteme de instalatii din casa pentru ca arata dezastros sau pentru a obtine rezultate mai bune in ceea ce priveste incalzirea?! Te invitam sa alegi teava de cupru disponibila pe site-ul romstal.ro sau in magazinele companiei. Aceasta este fabricata in deplina conformitate cu standardul european SREN 1057:2006. Vei obtine o serie de avantaje evidente pe care le vei descoperi in randurile urmatoare.

Teava cupruDa, suntem siguri ca stiti deja ca o instalatie din cupru are un design extrem de placut, mai ales ca tevile de cupru pot fi vopsite cu usurinta, insa nu doar acesta trebuie sa fie motivul pentru care veti alege acest material in detrimentul PPR-ului. Veti afla ca tevile de cupru sunt foarte usor de instalat, au costuri mai reduse decat v-ati gandi si ofera o functionare cat se poate de sigura. De asemenea, nu trebuie sa uitam de faptul ca au o durata de viata nelimitata. O instalatie de cupru este rezistenta la presiuni si temperaturi de lucru ridicate dar si la coroziune.

Tevile de cupru sunt complet etanse la apa si aer mentinandu-si proprietatile naturale si mecanice neschimbate de-a lungul timpului. Vorbim despre un material natural utilizat inca din timpuri stravechi pentru instaltiile de alimentare cu apa. Tevile de cupru nu numai ca sunt rezistente la uzura si la actiuni mecanice externe, dar au si caracter antibacterian, ceea ce le transforma intr-o alegere sigura si sanatoasa.

Tevi de cupru la RomstalAcest tip de instalatii nu vor avea probleme cu loviturile neasteptate. Cuprul are o rezistenta recunoscuta si isi va pastra forma initiala in conditii de utilizare normale. Nici temperaturile crescute nu il vor afecta. Stim ca acest material se topeste la o temperatura de peste 650 de grade Celsius. De asemenea, instalatiile din cupru rezista excelent si actiunii razelor ultraviolete Toti acesti factori externi influenteaza dramatic instalatiile din materiale plastice.

Cauta in magazinul nostru online tevile de cupru cu diametru potrivit aplicatiilor tale si te vei bucura de o excelenta maleabilitate in montare. Montajul se efectueaza rapid si sigur cu imbinari rezistente realizate prin sudura. Acest tip de prindere ne garanteaza etanseitatea ceea ce inseamna ca socurile mecanice pe care instalatia din cupru le va suferi nu vor influenta aceste imbinari robuste.

Montaj teava de cupruReconditioneaza-ti si tu instalatiile din casa cu acest gen de tevi care vor inlocui cu succes tevile vechi din material plastic masiv si inestetic. Tevile de cupru disponibile la Romstal au fost supuse unor controale stricte de calitate pentru a-ti oferi produse fiabile pentru orice gen de aplicatii.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 772 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *