Profită de campania promoțională la aparatele de aer condiționat Habitat!

Te ajutăm să treci peste căldura verii cu o promoție de neratat! Ia-ți acum un aparat de aer condiționat Romstal Habitat care poate fi controlat prin telefon si vei primi cadou modulul Wi-Fi in valoare de 93,5 lei (cod 81AC0205). Grabeste-te, campania este valabila in limita a 500 de bucati.

Tehnologie avansată pentru un confort sporit

Acum poţi avea acasă temperatura dorită indiferent de sezon! Noul aparat de aer condiţionat Romstal Habitat funcţionează economic si eficient! Îl poţi controla de la distanţă datorită tehnologiei Wi-Fi! Echipat cu un motor cu tehnologia DC Inverter, HABITAT asigură o performanţă stabilă atât la răcire cât si la încălzire.

CONTROLEAZĂ-L DE ORIUNDE AI FI!

Aparatul de aer condiționat Romstal HABITAT cu Wi-Fi poate fi programat și gestionat direct de pe telefon. Astfel, dacă există o conexiune la internet, aparatul poate fi oprit ⁄ pornit și setat prin intermediul telefonului. De asemenea, aparatul beneficiază de funcția sleep, funcția de verificare a erorilor, precum și funcția energy, care permite verificarea lunară a consumului de energie.

Unităţile cu tehnologia DC Inverter:

  • Au eficienţă mărită în comparaţie cu aparatele de aer condiţionat tradiţionale;
  • Au durata de viaţă extinsă pentru componente;
  • Elimina fluctuaţiile vizibile de sarcină, ceea ce le face sa fie mai silenţioase şi reduc costurile de operare dar si numărul defecţiunilor;
  • Îşi schimbă capacitatea în timpul utilizării, în funcţie de nevoia de confort a utilizatorului şi creează condiţiile perfecte în încăpere;
  • Funcţionează fără probleme chiar şi în situaţii meteorologice extreme.

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 757 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *