Profită acum! Până la 40% reducere la cazanele Aspirotronic de la Thermorossi

Romstal îți aduce o veste excelentă! În această perioadă ai reduceri extraordinare de până la 40% la cazanele Aspirotronic de la Thermorossi. Ți-ai dorit întotdeauna un cazan de calitate care să-ți încălească locuința funcționând pe combustibil solid și beneficiind de principiul modern al gazeificării? Aruncă acum o privire asupra modelelor Aspirotronic! Thermorossi este unul dintre cei mai importanți și avansați producători europeni de echipamente care folosesc combustibil solid (lemn, peleți) și instalații solare. Produsele sale sunt în mod constant testate strict de instituții acreditate, în scopul de a evalua caracteristicile de funcționare, eficiența acestora, emisiile de CO2, precum și calitatea procesului de fabricație în sine. Fiecare fază a producției, de la tăierea cu laser, la îndoire, sudură și asamblare, totul face parte integrantă din procesele interne ale companiei, produs complet în Italia.

Cazane AspirotronicRomstal importă de la Thermorossi cazanele ASPIROTRONIC LE 24 de 20Kw si LE 35 de 30Kw. Ambele sunt cazane de apă caldă din oțel, pe combustibil solid și funcționează pe principiul gazeificării. Modelul de 20Kw are acum un preț de numai 6.800 de lei, redus din prețul inițial de 11.333 de lei. Așadar, beneficiați de o reducere fantastică de peste 4.500 de lei. Nu uitați, vorbim despre produse noi, conforme, cu garanție.

Modelul mai mare, Aspirotronic LE 35 de 30Kw este disponibil doar în magazine. Beneficiați de reducere de 32% și în cazul acestui model de cazan. Beneficiați de tehnologia de ultimă oră care vă va permite să vă încălziți consumând mai puțin combustibil. Aerul de ardere este asigurat de un ventilator controlat de un microcip pentru verificarea corectă a procesului de ardere. Cazanul este echipat cu un tablou de comandă și control iar camera de ardere este situată la partea inferioară a cazanului.

Elementele interne care la restul cazanelor cu gazeificare sunt din ceramică și cedează rapid, la cazanele ASPIROTRONIC LE de la Thermorossi sunt din fontă de calitate superioară rezistentă la temperaturi înalte.

Grăbiți-vă și profitați de prețurile imbatabile pentru ultimele cazane Aspirotronic din stoc!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 746 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *