Profită acum de reducerile excelente la produsele pentru baie de la Romstal

In aceasta perioada, Romstal vine in intampinarea clientilor sai cu o serie de oferte de nerefuzat! Acum puteti beneficia de reduceri substantiale de pana la 40% la mobilierul de baie Salgar. De asemenea, sanitarele Villeroy & Boch si bateriile de baie Kroner au pret redus cu pana 35%.

Mobilierele pentru baie Fussion Line sunt alegerea perfecta pentru amenajarea unei bai intr-un stil minimalist, mai ales datorita sertarelor cu manere integrate. Pentru mobilierul de baie Fussion Line am ales pentru expunere si comercializare finisajul care imita lemnul de ulm.

Aceasta serie beneficiaza de doua variante de lavoar ce pot fi montate impreuna cu mobilierul dedicat, una cu etajera pe dreapta si una cu etajera pe partea stanga. Mobilierul de baie principal FUSSION LINE 800, are 2 sertare dotate cu sistem de inchidere/deschidere cu SOFT CLOSE si FINISAJ ULM. Piesa centrala de mobilier sau baza care sustine lavoarul, este dublata de un dulapior lateral care se imbina perfect cu baza sub etajera lavoarului. Indiferent de locatie se poate monta si un dulapior cub pentru baie, cu o usa cu deschidere stanga sau dreapta si dimensiuni de L.40xA.16xH.40.8cm.

Ambele colectii Fussion sunt fabricate cu fete din plăci aglomerate melaminate, cu nivel redus de formaldehidă si lac cu luciu ridicat. Toata feroneria folosita are certificat de calitate si beneficiaza de sitemele de inchidere usoara cu amortizor de tip Soft Close.

Salgar este lider pe piata spaniola in mobilier de baie, compania a obținut certificarea PEFC în conformitate cu standardul internațional. Cu acest titlu, Salgar dobândește în cursul operațiunilor sale, angajament pentru mediu și promovarea gestionării durabile a pădurilor, benefic social și din punct de vedere economic. Salgar a implantat, de asemenea, sigiliul care atesta mobilierul de baie fabricat în Spania, și, la rândul său, se extinde garanția de consum la 5 ani pe mobilier de baie, demonstrând angajamentul ferm stabilit cu utilizatorul.

MOBILIER DE BAIE FUSSION LINE 800, 2 SERTARE SOFT CLOSE, FINISAJ ULM, L.79.7xA.45xH.56cm

DULAPIOR CUB PT BAIE FUSSION LINE, ST/DR, ULM, 1 USA SOFT CLOSE, L.40xA.16xH.40.8cm

DULAPIOR LATERAL BAZA FUSSION LINE, FARA TOP, 2 SERTARE SOFT CLOSE, ULM, L.25xA.45xH.56cm

OGLINDA LONDON 950, ORIZONTALA, LED 15W, IP44, L.95XH.60CM

 

LAVOAR STICLA IBERIA NEGRU ,L.61xA.46cm

Dacă dorim să conferim un aspect inovator încăperii de baie avem nevoie de obiecte sanitare cu totul deosebite. Lavoarul din sticlă neagră IBERIA este o alegere ce va impresiona negreșit și va transforma aspectul clasic al unei băi, într-unul contemporan. Acesta va împrospăta și va întineri aspectul tern al unei băi obișnuite, oferind posibilități multiple de amenajare a încăperii de baie.

Lavoarul se poate integra într-un decor minimalist, axat pe elemente esențiale, dar de efect. Culoarea neagră îl face să se preteze la combinații cromatice de același fel, conferind băii un look cu totul deosebit. Negrul se potrivește de minune încăperilor de baie, adăugându-le o notă luxuriantă, sofisticată și inedită.

Sticla este un material puțin utilizat în crearea obiectelor sanitare, însă are calități superioare clasicelor lavoare din porțelan. Sticla din care este confecționat lavoarul este foarte rezistentă pentru a nu se sparge sau zgâria cu ușurință. Aceasta îți menține luciul mult mai bine, deoarece nu se pătează și nu permite formarea depunerilor de calcar. În acest fel lavoarul din sticlă se menține curat mult mai multă vreme decât cel de porțelan, fiind totodată mai igienic și mai sigur de folosit.

Lavoarul din sticlă neagră IBERIA este prevăzut cu blat suficient de spațios pentru a oferi suport pentru diverse produse utilizate în mod obișnuit. Forma concavă și sticla alunecoasă a spălătorului sunt perfecte pentru ca apa să se scurgă fără nici o urmă. Lavoarul IBERIA de culoare neagră este foarte practic, perfect pentru a avea la îndemână produsele de igienă și îngrijire pentru ritualul zilnic de înfrumusețare. În plus, acesta conferă un aspect unic încăperii, fiind imposibil să treacă neobservat.

Alte reuceri substantiale gasiti si la urmatoarele tipuri de lavoare:

LAVOAR STICLA IBERIA, GOLD ,L.81xA.46xH.15cm

LAVOAR PORTELAN SQUARE 1210 DUBLU CU 2 GAURI PT BATERII SI PREAPLIN, L.121XA.46CM

LAVOAR PORTELAN SQUARE, L.61xA.46cm

 

Sanitarele Villeroy & Boch vor completa orice baie intr-un mod perfect. Avem trei serii cu preturi reduse pentru a satisface toate gusturile. Colectiile O.NOVO, SUBWAY si ARCHITECTURA cuprind mai multe tipuri de lavoare, vase WC, bideuri, rezervoare pentru a se putea incadra in orice baie.

Mobilierele si sanitarele prezentate mai sus pot fi completate excelent de bateriile Kroner Nico sau Kroner Ania care vor garanta functionarea eficienta pentru o perioada indelungata de timp la cele mai bune preturi de pe piata.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *