Profită acum de reducerile de până la 70% de la Romstal

Primavara aceasta dorim sa venim in intampinarea clientilor nostri cu produse de calitate la cele mai bune preturi. Iata de ce va invitam sa aruncati o privire atenta asupra sutelor de produse de firma care au in aceasta perioada reduceri substantiale. Veti avea ocazia sa achizitionati centrale termice in condensatie reduse cu peste 1000 de lei, cazane din otel pentru pentru incalzire pe combustibil solid cu un avantaj imediat de peste 7000 de lei per bucata, sau calorifere, obiecte sanitare si unitati externe monosplit inverter ale caror preturi va vor convinge la prima privire.

Sugestii de produse aflate in promotie

CENTRALA TERMICA NOVA FLORIDA IN CONDENSATIE PT. INCALZIRE/ ACM ORION KC, 27.9 KW(50-30°C)

• doua schimbatoare de caldura:

  • schimbator de caldura primar din otel inoxidabil, izolat cu material compozit, echipat cu dezaerator automat
  • schimbator secundar cu 26 placi, izolat termic

• randament maxim: 106,2%

• posibilitatea gestionarii: – unei instalatii cu panouri solare – 2 zone de incalzire

• posibilitate conectare kit GSM

• reglarea temperaturii ambientale prin sonda de temperatura exterioara

• cronotermostat incorporat in display-ul centralei

• raport de modulare 1:9

• robinet umplere manual/automat

 

BIDEU SUSPENDAT AMPHORA, L.38xA.57xH.36CM

Bideul suspendat AMPHORA se utilizează alături de vasul de WC din aceiași gamă. Acesta respectă aceleași linii clare și structurate ale gamei, integrându-se perfect într-o baie modernă și elegantă.

Bideul suspendat, precum vasul de WC suspendat, se întreține mult mai ușor. Corpul acestuia nu atinge podeaua, astfel baia este mai ușor de curățat. Dimensiunile reduse ale bideului sunt perfecte dacă nu avem prea mult timp de alocat curățeniei generale, căci se spală rapid și ușor.

Gama AMPHORA este realizată pentru a îndeplini nevoile actuale ale omului contemporan. Este axată pe elemente practice, ușor de întreținut și foarte comode, pentru a ne oferi tot confortul de care avem nevoie.

Eleganța băii stă în micile detalii și în ansamblul pe care îl crează. Cu ajutorul bideului din gama AMPHORA vom beneficia de rafinament și eleganță desăvârșită. Liniile simple și clare dau impresia de precizie și siguranță,

 

CALORIFER DIN OTEL PENTRU BAIE FOGGIA, ELIPTIC, CROMAT, 350x1280mm, 410W

Caloriferul decorativ pentru baie FOGGIA de la LAZZARINI este și foarte practic, pe lângă faptul că are un aspect deosebit. Barele eliptice asigură suport pentru uscarea prosoapelor sau a altor mici piese vestimentare. Deoarece barele sunt curbate spre exterior sunt mult mai ușor de utilizat decât un radiator clasic cu bare drepte.

Radiatorul decorativ FOGGIA se potrivește băilor de mici dimensiuni, asigurând confortul termic necesar. Radiatoarele clasice cu bare drepte au dezavantajul că nu oferă spațiu suficient pentru uscarea prosoapelor. De cele mai multe ori, atunci când punem prosopul la uscat pe un astfel de radiator, căldura este blocată și nu mai ajunge în încăpere. Astfel, baia rămâne mai mult friguroasă, ceea ce crează un mare disconfort.

Caloriferul este realizat din oțel de cea mai bună calitate, care asigură distribuirea rapidă și uniformă a căldurii în interior. Datorită designului special, caloriferul oferă și eficiență energetică ridicată prin faptul că nu irosește căldura pentru uscarea prosoapelor.

 

CRONO- COMANDA 'FAMILY'

Un dispozitiv ultra funcțional și foarte practic, ce va ușura și îmbunătăți modul de funcționare al centralelor termice, cronocomanda FAMILY este special conceptă pentru a răspunde oricăror necesități în ceea ce privește asigurarea climatului ambiental corespunzător și a apei calde menajere.

Cronocomanda oferă posibilitatea reglării parametrilor de funcționare ai centralei și boilerului de la distanță. Astfel puteți monta dispozitivul oriunde este mai la îndemână pentru a obține rezultatele dorite imediat.

Prin intermediul acesteia puteți stabili programul de funcționare în funcție de preferințe și de situații. Astfel, spre exemplu, puteți reduce temperatura ambientală cu câteva grade pe timp de noapte pentru un somn mai odihnitor. În acest mod veți diminua consumul de energie, fără a suferi vreun disconfort.

În momentele sau zilele când sunteți plecați de acasă, este indicat și recomandat să mențineți puterea centralei la un nivel minim necesar bunei funcționări a acesteia. Cronotermostatul vă permite să reglați ori de câte ori este nevoie nivelul căldurii din interior, pentru a beneficia de economii la facturi, dar și de protecție a instalației termice.

De foarte multe ori consumăm mai multă căldură decât ar avea nevoie corpul nostru, ajungând astfel să risipim energie și să plătim mai mult decât ar fi cazul la facturile pentru utilități. Cronocomanda vă ajută să preveniți consumul inutil și să eficientizați sistemul de încălzire, indicând cu precizie care este nivelul optim al temperaturii pentru confortul dumneavoastra.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *