Profită acum de promoția exclusivă de pe romstal.ro și ia-ți unul din noile aparate de aer condiționat Mitsubishi Electric la preț redus

Romstal vă invită să alegeți unul dintre noile aparate de aer condiționat de la Mitsubishi Electric din magazinul online romstal.ro. Primii 10 clienți vor beneficia de o reducere de preț de 10%! Grăbiți-vă! Alegeți unul dintre produsele premium Mitsubishi Electric – al cărui nume vine de la “mitsubishi”, care in japoneză inseamnă “trei diamante” – brand sinonim cu calitatea.Promoție aer condiționat
Mitsubishi Electric, lider mondial în sistemele de aer condiționat pentru uz rezidențial, comercial și industrial, te invită să alegi sistemul de aer condiționat dotat cu inverter. Vorbim de un dispozitiv electronic care permite atât răcirea cât și încălzirea locuințelor. Fata de sistemele de climatizare traditionala cu viteza fixa (On&Off), sistemele de climatizare cu inverter, ating temperatura ceruta si o mentin stabila, fara variatii mari, cu avantajul confortului si al consumului redus de energie electrica.

Pe lângă designul special noile aparate de aer condiționat se remarcă prin caracteristici precum sistem de fitrare pe bază de plasmă Plasma Quad Plus, deflector dublu de aer, funcționare siletioasa, interfață WI-FI încorporată și senzor 3D i-see cu infrarosu.

Aparatele de aer condiționat echipate cu senzor 3D i-see, un senzor cu radiaţii infraroşii care măsoară temperatura la distanţă, fac posibilă stabilirea poziţiei persoanelor în încăpere, permiţând astfel aparatului să funcţioneze în regim de „flux de aer indirect”, pentru a evita ca persoanele să fie lovite direct de curentul de aer, sau să lucreze pe „flux direct de aer”, pentru a furniza aer în zonele unde se găsesc oamenii.

Plasma Quad Plus este un sistem de filtrare pe bază de plasmă care îndepărtează eficient șase tipuri de poluanți atmosferici – bacterii, viruși, mucegaiuri, praf, alergeni, PM2.5. Plasma Quad Plus captează mucegaiul și alergenii mai eficient decât Plasma Quad. De asemenea, poate capta PM2.5 și particule mai mici de 2,5μm, creând spații de viață sănătoase pentru toți.Aparat aer conditionat Mitsubishi Electric

Nivelul de zgomot al unității interioare poate ajunge până la 19dB pentru modelele LN25/35, oferind o ambianţă interioară liniştită.

Unitatea interioară este echipată cu o Interfață Wi-Fi într-un locaș special al unității. Acest lucru elimină necesitatea de a instala o interfață Wi-Fi independentă și, de asemenea, contribuie la aspectul frumos deoarece interfața este ascunsă.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 725 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *