Profita acum de pachetele formate din panouri solare, boiler bivalent si accesorii disponibile la cele mai bune preturi

Actualizat la 20 November, 2018 at 11:15 am

Te numeri printre cei care vor sa foloseasca cele mai moderne panouri solare pentru a-si asigura energia electrica și a proteja astfel mediul inconjurator? Romstal vine in intampinarea nevoilor tale cu vesti bune! In perioada 6 IUNIE 2018 –  31 DECEMBRIE 2018 clientii finali, partenerii, reprezentantele si francizele Romstal vor avea un pret mult mai competitiv la panourile solare daca aleg unul din cele 5 pachete de panouri solare aflate acum in promotie.

Pachete solarePanouri solareComponenta pachetelor solare este urmatoarea:

Pachet sistem solar 1-2 persoane (1 panou Vision 20 tuburi, boiler 200 l + accesorii)Panou solar Romstal VisionPachet sistem solar 2-3 persoane (2  panouri Vision 15 tuburi, boiler 300 l + accesorii)

Pachet sistem solar 1-2 persoane (1 panou plan Calpak 2.52mp, boiler 200 l + accesorii)

Pachet sistem solar 2-3 persoane (2  panouri plane Calpak 2.02mp, boiler 300 l + accesorii)

Pachet sistem solar premium 1-2 persoane (1 panou plan Calpak 2.1mp, boiler 200l + accesorii)

Preturile acestor pachete incep de la 5100 de lei. Profita acum de reduceri si instaleaza-ti panouri solare care sa te ajute sa-ti produci singur energia electrica scapand astfel de facturile umflate ale furnizorilor locali de electricitate. Te vei bucura imediat de beneficii in conditiile in care energia solara este gratuita si inepuizabila. Amortizarea investitiei se realizeaza de obicei in 4-5 ani. Energia solara ne ajuta si in ceea ce priveste consumul de incalzire si apa calda deoarece putem gestiona foarte bine consumul cu ajutorul acestor panouri.

Beneficii energie solaraAlegand energia gratuita, autonoma, inepuizabila si ecologica, deoarece nu se consuma niciun combustibil vom deveni independenti si vom proteja mediul inconjurator pentru generatiile viitoare, fie ca vorbim de pipulatia umana sau afectarea habitatului natural al unor diverse specii de animale. Puteti fi siguri ca prin functionarea panourilor solare nu veti produce deseuri, fum sau alte reziduuri, contribuind astfel la combaterea fenomenului de incalzire globala.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *