Produse noi – baterii de baie si seturi de dus Grohe

Ultima versiune a bateriei Eurosmart Cosmopolitan E ofera un inalt confort utilizatorilor si un efort mic celor care se ocupa de curatenie in spatiile publice sau comerciale. In aceste locatii folosirea unei baterii cu fotocelula este aproape o necesitate. Jetul de apa este activat automat de senzorul de detectie infrarosu pentru o igiena optima. Eurosmart Cosmopolitan este cheia care deschide drumul catre economii de apa si bani. Pentru Grohe, o tehnologie eficientă înseamnă ca apa si energia sunt consumate doar atât cât este nevoie. Aceasta baterie poate fi folosita aproape oriunde, hoteluri si restaurante, agrement si activitati sportive, spitale si clinici, gradinite, etc. Durata de viață a bateriei este de până la șapte ani, calculată la 150 de cicluri / zi. 

eurosmart-ce2Tot pentru dotarea baii, dar pentru baia personala, va recomandam setul de dus Euphoria Massage, format din sina, polita pentru sapun sau sampon, furtun si para de dus. Setul include: – para de dus Massage cu trei functii: rain, smartrain, massage; diametrul 115 mm – sina de dus cu lungimea de 620 mm – furtun de dus Silverflex cu lungimea de 1500 mm si racord ½” x ½”, cu functia Teistfree pentru prevenirea rasucirii furtunului – polita GROHE EasyReach – functie GROHE EcoJoy pentru reducerea consumului de apa fara a reduce performantele produsului – limitator de debit 9,5 l/min

Designul ergonomic al dușului de mână Euphoria este dat de un mâner prelungit care curge perfect în zona de pulverizare pe care o înconjoară cu un inel elegant de crom. Pentru o experiență de neegalat a dușului, GROHE DreamSpray® distribuie apa uniform la fiecare duză, în timp ce un SprayDimmer reduce consumul de apă cu până la 40%.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *