Nou la Romstal! Element din otel tubular, pentru calorifere Cordivari!

Actualizat la 6 July, 2015 at 10:30 pm

Elementii de calorifer sunt fabricati din doua pana la sase coloane de 207-2500 mm în înălțime și în diverse execuții speciale,  potrivindu-se strălucit la orice locuința de pe piața internă dar si din comunitatea europeana. În deplină conformitate cu EN 442,toate bateriile sunt produse supuse unui test de anduranță până la o presiune de 1,3 ori mai mare presiunea maximă de lucru în timp ce vopsirea sa, făcută în pulmonare epoxidice ecologice reale cu 90 luciu , este supusa unor  controale stricte electronic și vizual. Astfel furnizorul italian asigura un produs finit fără excepție din punct de vedere funcțional și estetic .

elementi tubulari de calorifer

Caloriferele Ardesia se livreaza de la furnizor la baterie de 3-4-5, respectiv 6 elementi sudati intre ei iar in functie de solicitarea clientului se va oferta un numar maxim de elementi/radiator, furnitura finala realizandu-se prin niplare in depozitul Romstal. Numarul minim de elementi/radiator ce se poate achizitiona este de 3 elementi.

Sisteme fixare, accesorizare radiatoare ARDESIA

  • 1.Console fixare perete / cod RSL 34ACC001, 34ACC002, 34ACC003, 34ACC004.
  • 2. Sistem montaj pardoseala reglabil pe inaltime / cod RSL 34ACC002
  • 3. Sistem montaj la perete / cod RSL 34ACC005

elementi tubular de calorifer

Cordivari upgradeaza intreaga gama Ardesia, numarul de radiatoare fiind disponibil in 27 de inaltimi , 5 adâncimi, 80 culori, cu 4 tipuri de fixare și 40 de tipuri de conexiune. Cel mai important aspect este reprezentat de "introducerea unei game de înălțimi dedicata special pentru înlocuirea radiatoarelor vechi (fontă, aluminiu, laminate sau imprimate). De asemenea, a fost inclus posibilitatea de versiuni Ardesia HYGIENIC pentru a extinde capacitatea de curatare, chiar și în instituțiile medicale care fac obiectul celor mai stricte standarde de igienă în sisteme de încălzire.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *