Probabil cel mai avansat sistem solar de încălzire a apei din lume!

Romstal va importa două produse revoluționare destinate producerii de apă caldă

1 SISTEM TERMODINAMIC PRODUCERE ACM CUPLABIL LA BOILER

2 SISTEM TERMODINAMIC PRODUCERE ACM BOILER INOX DUBLA SERPENTINA 250 Litri

Sistem termodinamic de incalzire a apei calde menajere cuplabil la Boilere pana in 250 Lt. cu functionare zi/noapte/ploaie/ninsoare format din :

Bloc termodinamic compact compus din : compresor pentru recircularea agentului frigorific Danfoss, schimbator de caldura in Placi, Freon ecologic R134A, pompa circulatie.

Panou solar : – constructie din aluminiu anodizat acoperit cu strat hidrofob flexibil, cu dimensiunile de 200X80X2 cm, ce poate fi instalat la orizontala intre 10 Grd si 85 de grade, pe acoperis, perete, sol, etc.

Automatizarea Sistemul termodinamic poate oferi optiunea de a comanda rezistenta electrica a boilerului cu mentiunea de a nu depasi 3000W. Dimensiuni racorduri pe partea de apa/ serpentina : 1/2", cu recomandare de montaj Vas expansiune. Sistemul comparativ cu sistemele clasice conventionale ( gaz, electric ) de producere a apei calde menajere realizeaza o economie de pana la 85% , avand Clasificarea Energetica A.

SOLARBOX - sistem termodinac ENERGIE  - banner_siteEchipament fără țevi sau ventilatoare, cu un compresor super eficient cu un consum redus de energie. Aceste sisteme produc apă caldă de până la 55 grade Celsius, disponibilă zi și noapte, grindină, ploaie, vânt sau soare.

Automatizarea Sistemul termodinamic poate oferi optiunea de a se folosi impreuna cu un sistem fotovoltaic care poate produce partial / in totalitate in functie de dimensiunea sistemului fotovoltaic , apa calda menajera ajungand practic la costuri = 0 pentru producerea apei calde menajere in anumite perioade ale anului.

Fondata in 1981, compania portugheza EST ENERGIE Lda, este titularul exclusiv al brevetului si producatorul de sisteme solare termodinamice. Din acel moment s-a afirmat la nivel national si pe plan international ca o referinta in fabricarea energiei solare. Misiunea companiei este de a pastra pozitia pe noi piete si de a actiona intr-o maniera responsabila cu mediul si cu comunitatea globala.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *