Prinde ultimele reduceri de vară! La Romstal ai acum până la 27% reducere la sute de produse

Vara se apropie de sfârșit însă nu același lucru se întâmplă cu promoțiile de la Romstal! Avem nenumărate reduceri la produse din gamele Sanitare, Încălzirea Casei, Țevi pentru instalații. Profită de oferte la vase wc, rezervoare și lavoare de la unul dintre cei mai cunoscuți producători de pe piață, Ideal Standard. Seriile de obiecte sanitare Connect, Connect Air, Tesi, Ecco sunt destinate pentru echiparea băilor moderne fiind realizate într-un stil minimalist din materiale durabile și rezistente.Reduceri Romstal

Ideal Standard utilizează ceramică de cea mai înaltă calitate, care este prevăzută cu un strat special ce împiedică formarea depunerilor.  Este ușor de întreținut, iar luciul deosebit al suprafeței îi conferă o notă de sofisticare.

O baie modernă poate fi dotată acum și cu cabine de duș de ultimă generație, Huppe. O cabină de duș este un amplasament important utilizat des. Huppe garantează o intrebuințare de lungă durată a produselor sale datorită calității materialelor din care au fost fabricate. Confortul, calitatea înaltă și eleganța desăvârșită caracterizează cabinele de duș Huppe.Cabina Huppe

Novellini vă propune la randul sau o serie de pereți pentru duș. Produsele sunt obținute după lungi perioade de studii de unul dintre cei mai importanți producători de profil. Peretele conferă spațiu generos pentru a ne simți neîngrădiți ori de câte ori folosim cabina de duș. Pereții sunt ușor de întreținut, menținându-și calitățile chiar și după o perioadă îndelungată de utilizare.

Tot în această perioadă puteți profita de reduceri  pentru a vă pregăti pentru sezoanele reci. La Romstal găsiți prețuri reduse la centrale termice și calorifere din oțel Eccorad dar și la țeavă neagră și țeavă zincată pentru instalații. Reducerile din magazinul online romstal.ro ajungând până la 27% ajutându-vă să vă dotați casa cu produse moderne de o calitate superioară! Profită de prețurile competitive și alege produsul care se potrivește lucrării tale!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *