Prinde reducerile de până la 90% pentru amenajarea casei tale!

La Romstal, ti-am pregatit cele mai bune oferte pentru a-ti amenaja casa intr-un mod avantajos. Accesand acest link vei gasi produse de calitate care sa te ajute in a-ti asigura confortul casei, atat din punct de vedere vizual cat si functional. Vorbim despre produse care ajung la un pret redus cu pana la 90% precum echipamente termice de incalzire, aparate de aer conditionat si climatizare sau produse eco, cele care functioneaza cu energie regenerabila.Outlet Romstal

Covoras de baieTot aici gasesti produse pentru amenajarea baii incepand cu gresie, faianta si mozaic si terminand cu robienti si alte produse pentru canalizare. Navigheaza si gaseste ceea ce doresti! Alege pompe, filtre si vase de expansiune, tevi, fitinguri, sisteme de irigatii si izolatii, scule si unelte sau piese de schimb.

Opteaza de exemplu pentru covorasul de baie Sabbia produs de Gedy. Acesta are, in acest moment, un pret redus cu 80%, de la 90 la 18 lei. Covorasul antiderapant poate fi folosit si in zona de dus deoarece impiedica alunecarea, aducand in acelasi timp un plus de design. Covorasul alb mat are dimensiunea de 55×55 cm.

Faianta la reducereTot la produse cu preturi incredibile trebuie sa atragem atentia asupra faiantei tip decor Urbanature Urban Wood Lime cu dimensiunea de 45X90 cm produsa de Panaria. Pretul acesteia a fost redus aproape in intregime, cu un procent de 90%, de la 400 de lei la 40 de lei. Vorbim de o faianta extrem de rezistenta, cu o grosime de 11 mm, care va schimba total modul in care arata baia.

Profita de reducerile fantastice de la Romstal si doteaza-ti casa cu produse moderne garantate calitativ de cei mai mari producatori din domeniu!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 774 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *