Primăvara aceasta Romstal te ajută să aduci un aer de prospețime băii tale!

Actualizat la 20 November, 2018 at 02:52 pm

Este momentul in care natura revine la viata! Peisaje spectaculoase scaldate de soare si mirosul proaspat al copacilor care infloresc ne intampina oriunde. Romstal se ocupa sa avem aceeasi imagine si in casa noastra.

Acum aveti ocazia sa reimprospatati baia cu cele mai fresh articole sanitare și accesorii pentru baie. Pe romstal.ro si in magazinele noastre gasiti produse de la cei mai cunoscuti producatori de baterii de baie, obiecte sanitare ceramice sau accesorii de baie care sa va faca viata mai usoara.

De exemplu va puteti schimba bateriile din baie cu cateva seturi de dus excelente care cuprind bateria de lavoar, bateria pentru cada/dus si set de dus. Producatori precum Grohe, Kludi sau Ideal Standard garanteaza calitate excepțională, atenție la detalii, inovație, multifuncționalitate și design surprinzător în fiecare dintre produsele lor. Puteti beneficia de cele mai noi inovații și concepte achiziționând seturi complete de baterii pentru dotarea băii.

Aceste baterii moderne sunt axate pe principii de reducere a consumului de apă, fiind cu siguranță ideale pentru orice baie. Designul compact al bateriilor este conceput pentru manevrarea simplă și comodă, iar suprafața cromată împiedică depunerea murdăriei și asigură igiena corespunzătoare.

Pe lângă baterii un rol important în organizarea băii îl au și accesoriile de baie precum portprospopul, porthartia, portsăpunul, distribuitorul de săpun lichid, portpaharul, portperia wc stativă și etajerele. Produsele distribuite de Romstal sunt destinate organizării băii într-un mod cât mai simplu și eficient. Cu ajutorul acestora baia va căpăta un aspect ireproșabil. Sunt foarte simplu de întreținut și au durată mare de viață. Sunt o investiție sigură, pe care o vom aprecia cu siguranță. Baia va căpăta un aspect îngrijit și elegant, care va întregi stilul acesteia!

Nu în ultimul rând puteți opta pentru căzi din acril, cabine de duș și alte obiecte sanitare care să transforme baia în oaza de relaxare pe care vi-o doriți. Puteți dota încăperea cu obiecte care oferă eleganță și rafinament pentru cei care  stiu sa traiasca frumos si decent.

Baia devine mai frumoasa si mai confortabila cu produse de calitate alese pentru fiecare stil. Cu Romstal e ușor sa accesorizezi și să asortezi baia conform cu dorințele tale.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *