Preturi pe masura ideilor tale

Actualizat la 20 November, 2018 at 12:26 pm

Vino pe romstal.ro in luna mai si ai nenumarate reduceri la intregi game de produse! Daca doresti sa schimbi modul in care arata casa ta, sau, dimpotriva, acum vrei sa incepi sa construiesti, este momentul sa profiti de promotiile nosatre.

REDUCERE PRETURIAi reduceri majore la diferite tipuri de aer conditionat care te vor ajuta sa cresti confortul casei tale in lunile calde care vor veni.

Aer conditionat controlat prin WI FI

Reducere aer conditionatTot acum puteti opta sa va dotati casa cu un acumulator de agent termic la pret redus sau un cazan din fonta pe combustibil solid pentru a fi pregatiti din tim pentru sezonul rece.

Reduceri Romstal

Reducere cazan combustibil solidDe asemenea, va oferim o intreaga gama de obiecte sanitare si baterii pentru baie care de abia te asteapta sa le incerci.

Reduceri sanitarePromotii obiecte sanitareReduceri baterii de baieNu uitam de tevi sau tuburi PPR care te vor ajuta sa ai o retea de apa de cea mai buna calitate. Romstal vine in intampinarea clientilor sai cu oferte de neratat pe tot parcursul anului! Reducerile noastre ajung pana la 40%!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *