Prețuri excelente la seriile de gresie Icon și Hard&Soft de la Rondine

Gresia a dobandit un rol din ce in ce mai important in decorarea locuintelor. Un trend tot mai des intalnit este reprezentat de influenta noilor tehnologii folosite pentru a reproduce materiale si compozitii care sa inspire. Colectii care imita lemnul, menite sa readuca echililbrul locuintei, sau colectii folk inspirate din stilul clasic, folosind mecanisme moderne, toate acestea au rolul de a transforma locuinta intr-un spatiu idilic.La Romstal aveti preturi excelente la seriile de gresie de la Rondine. Acestea sunt imbogatite cu decoratiuni originale, autentice, menite sa sporeasca farmecul si frumusetea locuintei. Mixul de stiluri, compozitia si culoarea transforma seriile Rondine in solutiile cele mai potrivite.

Seria Hard&Soft de la Rondine Italia este o serie de gresie pentru interior inspirata din natura. Poate crea o atmosfera discreta de peisaj alpin si induce mirosul de lemn vechi. Suprafata gresiei se distinge in mod autentic, creand o imitatie perfecta a lemnului datorita tehnicii digitale utilizate.Cu elemente inspirate din natura, aceasta serie defineste un spirit liber si pasiunea pentru mediul inconjurator. Hard&Soft transforma gresia portelanata in adevarate placi din lemn. Suprafata gresiei se distinge in mod autentic, creand o imitatie perfecta a lemnului datorita tehnicii digitale utilizate. Dimensiunile placilor sunt de 15×100 cm iar gama de culori una diversificata. Intalnim nuantele: Cream, Brown, Nut, Ash sau Greige. Suprafata gresiei este mata avand grosimea de 10 mm,ceea ce face ca aceasta serie sa fie compatibila pentru incalzirea in pardoseala.

Seria Icon este o gresie de interior care se foloseste in special pentru spatiul din living. In colectia Icon, Ceramica Rondine a intruchipat aspectul de beton si de piatra, si a simulat semnele lasate de timp asemeni dalelelor de piatra. Interpretate in culori moderne,  este potrivita pentru utilizarea atat in spatii rezidențiale cat și comerciale. Colectia Icon atrage atentia asupra frumusetii dalelor matuite de trecerea timpului. Seria combina modernitatea cu istoria si aduce un omagiu modelelor clasice.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *