Preț redus cu 700 de lei pentru dedurizatorul gel Decalux Crono 10

Actualizat la 14 August, 2018 at 11:37 am

Romstal vine cu o veste excelentă pentru clienții săi! În perioada 6-11 august 2018 dedurizatorul gel Decalux Crono 10 are un preț substanțial redus de la 3000 de lei la 2300 de lei. Grăbiți-vă, promoția este valabilă doar în limita stocului!

Decalux Crono 10 este un dedurizator monobloc, cu butelia de rasini integrata in rezervorul de sare, pentru eliminarea sarurilor minerale de calciu si magneziu, utilizabil atat in instalatii de alimentare cu apa potabila cat si in instalatii tehnologice.EL DECALUX CRONO 10

Separarea sarurilor minerale are loc in butelie, prin intermediul unor rasini schimbatoare de ioni. Regenerarea rasinii va fi facuta prin spalare, efectuata cu apa+sare din rezervor, capabila sa indeparteze calciul si magneziul retinut de acestea.

Timer-ul face regenerare doar in intervalele presetate, in functie de numarul de regenerari posibile si nu relizeaza nici un fel de optimizare a consumului de apa si de sare.

Programarea se realizeaza prin introducerea unor date simple, cum ar fi duritatea apei, ora exacta, frecventa de regenerare si timpul, necesare pentru ca regenerarea sa aiba loc. In timpul fuctionarii pe ecran poate fi citita ora, deasemenea se pot verifica datele stocate si volumul de apa care poate fi dedurizat. In timpul procesului de regenerare, pe ecran se poate urmari stadiul la care s-a ajuns.

Duritatea apei este conţinutul total în cationi de calciu şi magneziu, raportat la unitatea de volum de apǎ. Se exprimǎ in unitǎţi caracteristice numite grade de duritate. Gradul de duritate (ºd) la noi în ţarǎ este egal cu 10 mg de oxid de calciu la un litru de apǎ sau cu 7,142 mg oxid de magneziu la un litru de apǎ.

Normativele impun sǎ se facǎ dedurizarea apei, atunci când o folosim pentru INCǍLZIRE ŞI PREPARARE APĂ CALDĂ MENAJERĂ pâna la valoarea de 5 ºd – 10 ºd (8,9 ºFr – 17,8 ºFr).


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *