Pregătește-te pentru reduceri nemaivăzute! Începe Black Friday la Romstal!

Mai este foarte puțin timp până începe Black Friday, cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului. Romstal te invită să intri primul pe www.romstal.ro sau în magazinele noastre pentru a profita de promoții și prețuri unice! Cum reducerile ajung până la 90% din prețul normal al produselor, iar stocurile sunt limitate, vă recomandăm să vă grăbiți pentru a obține ceea ce vă doriți!

Black Friday 2019 la RomstalLa Romstal avem pregătit un volum imens de produse din toate categoriile. Ia-ți tot ceea ce ai nevoie pentru casa ta, de la obiecte sanitare până la aparate de încălzire și de la gresie și faianță până la sisteme de instalații.

Pentru a înțelege cât de atractivă este ziua de Black Friday, te invităm să arunci un ochi asupra câtorva produse pe care ți le-am pregătit!

Ia-ți un calorifer portprosop Pieve de la Lazzarini la super preț! Doar de Black Friday prețul acestui spectaculos radiator scade cu 45%, de la 710 la numai 390 de lei. De asemenea, nu rata oferta la cronotermostatul Salus RT310i ce poate fi controlat prin internet. Mâine prețul acestuia va fi de doar 325 de lei față de prețul actual de 500 de lei.

Tot la noi găsești în ziua de Black Friday un set vas wc suspendat Villeroy&Boch O.Novo plus capac de wc soft-close la excepționalul preț de 475 de lei. Prețul este redus cu 52% față de costul inițial de 1000 de lei. Nu în ultimul rând, ai baterie pentru lavoar Grohe Bauloop la un preț super avanatajos de doar 199 lei! Acestea sunt doar câteva dintre produsele aflate în ofertă pe care le poți achiziționa mâine de la Romstal.

Dacă te interesează exact la ce oră începe Black Friday 2019 la Romstal, abonează-te aici! Lasă-ne adresa ta de mail și te anunțăm imediat. Se anunță reduceri extraordinare, așa că nu rata startul!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 746 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *