Pregătește-te pentru noul an cu oferte avantajoase pentru casa ta

Iarna nu pare anotimpul achizitiilor insa multi uita ca acum apar unele dintre cele mai mari reduceri la diverse tipuri de produse pentru casa. Acum, in prag de an nou, si Romstal v-a pregatit o serie de oferte la produse pentru amenajarea baii sau bucatariei. Avem special pentru clientii nostri cazi, baterii de baie inviduale sau la pachet, chiuvete de bucatarie Franke Fragranite, toate cu pret redus.

Oferte pentru casa taDaca va numarati printre oamenii gospodari care isi dorec sa aiba produse de calitate in baie si bucatarie este momentul sa aruncati o privire asupra categoriilor pe care vi le-am pregatiti. Aveti pregatite cazi din acril de la Ideal Standard in diverse forme (dreptunghiulare, ovale asimetrice sau de colt) dar si panouri laterale pentru acestea. Alegeti cada care se încadrează cu ușurință în baia dumnevoastră. Acrilul este un material cu multiple beneficii precum duritatea şi rezistenţa crescută a suprafeţei la zgârieturi, mentinerea temperaturii constante a apei pentru o perioadă mai îndelungată de timp, uşurința de întreținere, montarea ușoară, proprietăți antibacteriene. Forma căzii alese oferă un joc intersant de linii geometrice care are rol atât estetic, cât și funcțional. Odată aleasă ea ne va asigura confortul de care avem nevoie pentru a ne putea simți perfect.

Baia nu ar fi perfecta fara baterii de calitate. Va punem la dispozitie o selectie de baterii Kludi pentru lavoar, cada, dus sau bideu care va vor convinge de la prima atingere. Ele se remarca nu numai prin designul elegant, expresiv, modern dar si printr-o functionalitate fara cusur. Sunt usor de montat si folosit, iar intretinerea este cat se poate de facila. Pentru cei care doresc sa achizitioneze baterii pentru toata baia v-am pregatit pachete complete de la cei mai cunoscuti producatori din piata – Grohe si Kludi dar si din marca proprie, Kroner.

Nu în ultimul rând, ne-am gândit că este momentul să aveți o bucatarie bine organizată și funcțională, dotată corespunzator cu o chiuvetă de încredere. Știm că în amenajarea unei bucatarii chiuveta este pion de bază de acea că recomandăm chiuvetele Franke Fragranite. Fragranite este al patrulea cel mai dur material din lume, după diamant, rubin și topaz. Odată instalată, chiuveta din fragranite nu se va crăpa, nu se va zgâria și va rezista o viată întreagă. De asemenea, materialul este mai neted, mai ușor de curățat și face chiuveta mai igienică și mai rezistentă la pete.

Profitați de ofertele speciale pentru casa dumneavoastra disponibile acum la Romstal!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *