Pregătește-te pentru iarnă cu noile robinete termostatabile pentru radiatoare HIGH-STYLE de la CALEFFI

Caleffi prezintă noua gamă de robinete termostatabile pentru radiatoare decorative HIGH-STYLE. Cromarea și designul deosebit ale acestei serii de robinete se potrivesc perfect cu exigențele estetice ale radiatoarelor decorative.

Rolul dublu de robinet manual sau termostatic permite oricând transformarea cu usurință a acestora din robinete manuale în robinete termostatice cu ajutorul capetelor termostatice cromate, ceea ce va duce la obținerea unor economii considerabile la factura pentru încălzire și respectiv amortizarea rapidă a costului de achiziţie.

Capetele termostatice CALEFFI HIGH STYLE au posibilitatea limitării sau blocării temperaturii-limită de reglaj, în cazul în care există riscul unei manevrări greșite de către copii sau riscul manevrării cu rea intenție.

Opțional, capetele termostatice CALEFFI HIGH STYLE sunt dotate cu un dispozitiv pentru protecția împotriva vandalismului sau furtului, ceea ce oferă o siguranță suplimentară la utilizarea acestora în localurile publice.

Un alt avantaj al robinetelor CALEFFI HIGH STYLE este faptul că sunt fabricate din alamă cromată, nu nichelată.  Puțini producători preferă cromarea în locul nichelării în primul rând deoarece cromarea este un proces mai complex și mai scump, dar și datorită faptului că în primul rând cromul nu este un metal ce provoacă alergie cum este nichelul: incidența alergiei la nichel în rândul populației generale este de circa 30 %, cu o netă preponderență la femei.

CALEFFI este unul dintre cei mai mari producători din europa de robinete pentru radiatoare, având în același timp și una dintre cele mai mici rate de defectare.

Pliant_Robinete CALEFFI HIGH-STYLE pentru radiatoare decorative


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *