Pregătește-te de iarnă cu pachetul Romstal format din soba Commo tip șemineu plus un palet de peleți la preț redus!

Profită acum de oferta Romstal creată special pentru tine și ia-ți o soba modernă model Commo, de tip șemineu, de la Alfa Plam. Deoarece este o sobă cu funcționare pe peleți ne-am gândit să-ți pregătim o surpriză și să includem în pachet un palet de peleți cu 70 de saci cu un preț redus cu 25%.Soba tip semineu Commo

Soba Commo poate fi utilizată fără probleme pentru încălzire centralizată având performanțe excelente. Ea se remarcă, la prima privire, printr-un design atractiv, asemănător șemineelor. Cu toate acestea, punctul ei forte este funcționarea propriu-zisă. Soba stă excelent din punct de vedere economic, funcționând pe bază de biocombustibil solid tip peleți.

Soba Commo de la Alfa Plam are integrat un mecanism de reglare automată, care asigură confortul termic necesar. Caloriferele se racordează la sobă, aceasta având în dotare un vas de expansiune cu capacitate de 8 litri. Încăperea unde este montată soba nu necesită montarea unui calorifer, căci aceasta se încălzește direct de la sobă. Căldura suplimentară produsă este distribuită către celelalte calorifere, iar prin intermediul panoului de control putem regla temperatura ambientală și consumul aferent.Soba tip semineu Commo

Profitați de oferta Romstal și achziționați o sobă de calitate plus peleții necesari funcționării. Aceștia sunt caracterizați de o capacitate de ardere foarte mare, ei arzând aproape în totalitate. În cazul peleților cenușa reziduală constituie doar 1% din masa inițială. Prin aceasta peleții emit foarte puține noxe în comparație cu alte tipuri de combustibil, având o putere termică ridicată.

Soba cu funcționare pe peleți este mult mai simplu de întreținut, căci peleții nu lasă multă murdărie în urmă. Alege acum pachetul cu sobă tip șemineu Commo și te alegi cu un produs fiabil care nu prezintă riscuri de defecțiuni majore.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 746 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *