Pompele de apa si economia de energie!

Daca vrem sa traim intr-un spirit ecologic si sa nu consumam iresponsabil resursele planetei trebuie sa privim din aceasta perspectiva toate aspectele vietii cotidiene. Reciclarea pe de o parte si reducerea consumului de energie electrica sau petrol pe de alta parte reduc emisiile de dioxid de carbon si imbunatatesc calitatea vietii intregii planete. Energia electrica este una dintre cele mai importante resurse fara de care viata noastra nu ar mai fi la fel dar care necesita costuri destul de mari de productie.

BANNER CAMPANIE DAB-02

Romstal sustine reducerea consumului de energie in general prin comercializarea celor mai noi tehnologii in domeniul pompelor de caldura, panourilor solare, aparatelor de aer conditionat (inverter) si chiar a pompelor de apa de ultima generatie. Pompele electronice DAB sunt produse de top care datorita tehnologiilor si inovatiilor pe care le inglobeaza ajuta utilizatorii sa realizeze insemnate economii de bani si energie electrica dar si o reducere substantiala a emisiilor de CO2.

pompa de apa dab evoplus pompe dab evosta
Pompa DAB EVOPLUS este o pompa de circulatie cu consum redus de energie
folosita pentru pomparea apei din instalatiile de încalzire, ventilarea si conditionarea aerului atât din cladiri rezideniale cât si industriale. Pompa are Indexul de Eficienta Energetica (EEI) conform prevederilor Regulamentului Uniunii Europene EC 641/2009.
Pompele DAB EVOSTA au un indice de eciena energetica (EEI) <0,23, astfel ca îndeplinesc deja normele europene privind eficienta energetica valabile din august 2015. Datorita tehnologiei avansate folosite, motor sincron cu magnet permanent si convertor de frecvena, noua gama de pompe de circulaie EVOSTA asigura o eficienta ridicata în toate aplicatiile, aducând beneficii semnicative mai ales în ceea ce priveste economia de energie.

evotronPompe de apa DAB – REDUCERE DE 70% din consumul anual de energie electrica, ceea ce permite recuperarea costurilor de achizitie într-un timp foarte scurt si reducerea costurilor de functionare a sistemului. Pompa electronica de circulatie DAB EVOTRON este folosita în instalatiile domestice de încalzire sau racire, în circuit închis sau deschis. Pompa se încadreaza în clasa A de eficienta energetica, având implicit un consum scazut de energie, totul datorita convertorului de frecventa si al motorului sincron cu magnet permanent.

 

BENEFICIILE FOLOSIRII UNEI POMPE CU VARIATOR DE TURATIE CONSTAU ÎN:

  • Economie de bani pe termen lung
  • Emisiile CO2 reduse
  • Consum redus de energie
  • Funcionare în parametri optimi a instalaiei
  • Fiabilitate datorata tehnologiei “inverter” (turaie redusa) – Confort sporit
  • Dimensiuni de montaj identice (distana între racorduri; dimensiuni gabarit)
  • Caracteristici hidraulice (Q, H) superioare în cazul pompei cu convertizor.

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *