Pompe submersibile

Actualizat la 20 August, 2020 at 12:56 pm

Pompe submersibile (pentru ape uzate). Unul dintre cei mai importanti producatori de pe piata este DAB. Infiintata in 1975 compania italiana DAB produce in prezent peste 2 milioane de pompe anual. Pompele DAB acopera o linie completa de produse care CX-310-231 îndeplinesc chiar și cerințele cele mai speciale, asigurând în același timp cel mai înalt grad de fiabilitate.

NOVA – pompa submersibila (funcionare manuala sau automata) pentru ape pluviale (uz casnic), pentru evacuarea apelor din pivnite, folosit si pentru puturi de drenare.

pompa dab, nova 600 m-a

DRENAG – pompa submersibila cu rotor din fonta de înalta rezistenta, disc de maruntire acoperit cu cauciuc pentru protectia împotriva abraziunii, filtru de aspirare din otel inox; este utilizat pentru pomparea apelor freatice, pluviale (nisipoase, mâloase).
FEKA – pompa submersibila pentru ape uzate menajere, cu rotor din fonta; se foloseste pentru evacuarea apelor uzate menajere cu suspensii de pâna la 38mm diametru.
GRINDER – pompa submersibila cu rotor din fonta de înalta rezistenta, cu disc de maruntire; este utilizata pentru evacuarea apelor uzate menajere, apelor industriale care contin corpuri solide si fibre lungi.

Romstal comercializeaza o gama completa de piese de schimb pentru toate pompele pe care le are in oferta si chiar pentru modele care nu mai sunt actuale. Astfel va puteti bucura de un produs pentru mai mult timp iar costurile totale ale investitiei sunt serios diminuate prin repararea unei pompe fata de inlocuirea ei.

zp8497586rq

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.