Pompe submersibile solare

Integrarea acestor pompe intr-un sistem cu panouri solare este recomandata mai ales in zonele cu intreruperi dese de energie electrica pentru irigatii, fantani, iazuri și transportul apei la distantă. Sistemul de pompare solar contine trei elemente: pompa, controlerul si senzorii de nivel de apa. Acesta poate fi folosit ca un sistem foarte eficient de furnizare de apa in zone cu intrerupere a electricitatii, pentru sisteme de irigatii, fantani, iazuri si transportul de apa la distanta. Controlerul pompei solare are functia MPPT (Urmarire a Punctului de Putere Maxima) si poate transforma puterea data de panourile solare in energie pentru functionarea pompei. Controlerul are alte functii care cuprind comanda automata, protectia la supratensiune, protectia de tensiune minima, functionarea nesupravegheata si economisirea energiei.

pompe solare TAIFU - banner_site

Romstal importă 3 modele de astfel de pompe submersibile solare ce pot functiona pana la o inaltime de pompare de 100 de metri si pot atinge un debit de pana la 5,5 mc/h.

  • POMPA SUBMERSIBILA SOLARA 3SS Q=1.4MC/H H=1000M 48V 500W
  • POMPA SUBMERSIBILA SOLARA 4TSC Q=5.5MC/H H=40M 48V 500W
  • POMPA SUBMERSIBILA SOLARA 4TSS Q=2.5MC/H H=70M 48V 500W

Puterea recomandata pentru sistemul de panouri fotovoltaice : MINIM 500W

Atentie!

In momentul in care se dimensioneaza sistemul de panouri, este obligatoriu sa fie consultat si manualul de utilizare al pompei.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *