Pompe si hidrofoare in oferta la Romstal

Actualizat la 20 August, 2019 at 09:13 am

Pentru a face posibila alimentarea cu apa potabila de multe ori este nevoie de prezenta unui hidrofor. Acesta poate pompa apa de la adancime sau impinge pe orizontala de la sursa de apa si pana la punctul de consum. Hidroforul asa cum il stim cu totii este de fapt o pompa la care se adauga un vas de expansiune. O varianta simpla si destul de accesibila este hidroforul Aquajet 82 M produs de Dab, Cu un debit maxim de 4 metri cubi pe ora hidroforul poate pompa apa pana la o inaltime de 48m.

Hidrofor apa Dab

Pentru pomparea apei calde in instalatii de incalzire se folosesc pompe care inglobeaza tehnologie din ce in ce mai performanta. Modelele de pompe produse de Grundfos sunt un exemplu perfect in acest sens.

Pentru evacuarea apelor uzate se foloseste un alt tip de pompa. Desi principiul de functionare al acestor pompe este acelasi fiecare categorie de pompa este adaptata si optimizata pentru ceea ce este destinata sa faca. De exemplu pornind de la o pompa s-a dezvoltat o sofisticata statie de pompare. Maceratorul GRUNDFOS SOLOLIFT2 WC-1 este o statie mica si compacta potrivita pentru pomparea apei uzate domestice din locurile unde aceasta nu poate directionata la canal prin gravitatia naturala. Este adecvat pentru preluarea apelor reziduale de la o toaleta si de la alte aparate sanitare.
zp8497586rq

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.