Pompa pentru recirculare apa calda Dab Evosta!

Actualizat la 20 August, 2019 at 08:54 am

EVOSTA
Noua pompa Dab Evosta se adapteaza la orice spațiu. Cu Evosta, Dab Pompe completeaza seria Evo de la Evotron la Evoplus. Această versiune este conceputa special pentru nevoile sistemelor de încălzire și ajustate la nevoile de bază. Conceput in primul rand pentru aplicații rezidențiale, având în vedere dimensiunile sale mici și caracteristici specifice, cel mai tanar al familiei Dab este noutatea seriei electronice.

pompa Dab Evosta 40-70/130

Un singur produs, care este o alternativă la o gamă largă de produse pe piață, cu o presiune de 4-7 metri, disponibile cu diferite configurații de conectare in sistem. Ca întreaga gamă Evo, Evosta are un indice de eficiență energetică (EEI) de <0,23, asa ca este gata pentru august 2015, a doua etapă în regulamentul privind economisirea de energie, cu limite mai restrictive. Cu un pret de achizitie excelent si o calitate indiscutabila pompa Dab Evosta 40-70/130 este de departe optiunea principala in achizitionarea unei pompe de circulatie pentru apa calda.

Datorită tehnologiei avansate folosite, motor sincron cu magnet permanent și convertor de frecvență noua gama de pompe de circulatie EVOSTA, asigură o eficiență ridicată în toate aplicațiile, aducând beneficii semnificative mai ales în ceea ce privește economia de energie.
Pompa are un dispozitiv electronic care detectează schimbările cerute de sistemul automat și adaptează performanța de circulație în consecință , asigurând întotdeauna eficiență și un consum minim de energie .

Pompa de circulație EVOSTA este, de asemenea, ideala pentru a înlocui vechile pompe de circulație cu trei viteze, deoarece are aceleași dimensiuni din seria VA și se poate acoperi cu un singur model diferenta de 4,5 și 6 metri . În plus, acesta este un produs care poate simplifica activitatea utilizatorului, datorită unui singur buton secvențial cadru și un dop de aerisire utilizate pentru degazarea sistemului și deblocarea arborele motorului .

Pompa din seria EVOSTA  poate funcționa în două moduri diferite:

  • CONSTANT CURVE OPERATION
  • PROPORTIONAL DIFFERENTIAL PRESSURE OPERATION

Caracteristici de constructie

  • Corpul pompei este turnat din fier și foloseste motor cu rotor umed.
  • Carcasa de motor este din aluminiu turnat sub presiune.
  • Turbina de tehnopolimer.
  • Arborele motorului ceramice montate pe bucse de grafit lubrifiate de lichidul pompat.
  • Jacheta din otel inoxidabil rotor, stator sacou și flanșă de închidere.
  • Inel de presiune ceramic. Inele de etanșare EPDM și dop din alamă aerisire.
  • Datorita protecției internă a motorului, pompa nu are nevoie de nici o formă de protecție la suprasarcină

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.