Pompa electronică Grundfos MAGNA 3 – eficiență energetică revoluționară

MAGNA3 este o pompa de circulatie bazata pe tehnologia MAGNA, testata si verificata în timp, si pe experienta Grundfos în pompe electronice de top pentru aplicatii industriale. Motorul cu magnet permanent, functia AUTOADAPT si convertizorul de frecventa integrat fac înca parte din pachetul MAGNA, la care insa se adauga alte tehnologii inovatoare. Rezultatul este o pompa inteligenta, revolutionara, de înalta eficienta, folosita pentru încalzire, racire, sisteme de pompe de caldura si aplicatii de apa calda menajera.

Pompa electronica MAGNA3 te va ajuta sa reduci atât costurile de cumparare cât si costurile energiei în acest proces. Pentru a obtine eficienta energetica revolutionara a pompei MAGNA3, au fost optimizate suplimentar pompele hidraulice, s-a încorporat senzorul de presiune diferentiata, brevetat Grundfos, iar pierderile sunt reduse si prin trecerea la un rotor compozit si un stator compact.MAGNA3 este pompa ideala pentru încalzire si racire, precum si pentru sistemele de circulatie a apei calde menajere. Acesta este conceputa pentru a face fata lichidelor pâna la -10°C, adica este adecvata atât pentru aplicatiile industriale dificile cât si pentru sisteme de pompe de caldura cu sursa subterana. În plus, temperatura lichidului (de la -10°C la 110°C) acum este independenta de temperatura ambientala (de la 0°C la + 40°C). Deci indiferent daca proiectul dumneavoastra necesita încalzire sau racire – MAGNA3 este pompa potrivita.

Noua functie FLOW LIMIT si modulul de control FLOW ADAPT va permite sa stabiliti o limita maxima de debit pentru pompa dumneavoastra MAGNA3. Pompa monitorizeaza continuu debitul pentru a se asigura ca debitul dorit nu este depasit în conditiile stabile. Acest lucru scade riscul de dezechilibru al sistemului, reduce nevoia de supape de echilibrare si îmbunatateste eficienta energetica globala a sistemului. Pentru a se conforma limitarilor de debit ale sistemului, pompa va ajusta performantele sale la un punct stabilit dat, ce reduce vizibil consumul de energie.

MAGNA3 este dotata cu tehnologie wireless care îi permite sa se conecteze la o alta pompa MAGNA3. Utilizând wizard-ul încorporat, conexiunea la o pompa cuplata în paralel este rapida si usor de realizat. Cele doua pompe sunt astfel controlate împreuna, în cascada, alternativ sau prin modalitatea de back-up.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *