Pompa care asigura instant apa calda la pornirea robinetului.

Actualizat la 20 August, 2019 at 08:18 am

Concept inovativ
Bazaţi-vă pe tehnologia modernă a unui producător lider de piaţă

Grundfos COMFORT PM este unul din produsele de vârf de pe piaţa pompelor de circulaţie de dimensiuni mici. Un rezultat al unei tehnologii inovative, al unui proiect excelent şi al calităţii mărcii unui producător de frunte de pe piaţa pompelor de circulaţie pentru căldură şi apă potabilă.

pompa-grundfos-2Prin intermediul funcţiei AUTOADAPT, pompa a căpătat reglare inteligentă, pentru a se pune la dispoziţie apă potabilă caldă la punctul de consum, fără pierderi de timp şi cu cheltuieli energetice minime. Noţiunea de cheltuieli energetice minime se referă atât la consumul de energie al pompei, cât şi la reducerea cantităţii de energie necesare pentru încălzirea apei potabile din boiler.

Sistemul de apă potabilă caldă constă dintr-o centrală apă caldă, o reţea centralizată de alimentare cu apă şi mai multe puncte de consum. Sarcina pompei de (re)circulaţie este să asigure că este apă caldă disponibilă la punctele de consum întotdeauna, fără întârzieri. O întârziere poate apărea în mod normal datorită transportului apei prin conducte şi depinde astfel de distanţa punctului respectiv de consum faţă de boilerul cu apă potabilă caldă.

pompa-grundfosInstalaţia simplă
Pompa Grundfos COMFORT PM este adaptată la cerinţele individuale privind aprovizionarea cu apă caldă. Confortul optim la utilizare, fiabilitatea înaltă şi detaliile sofisticate sunt calităţile distincte ale acestei game de produse. Există două carcase de bază cu niveluri practice de finisare, care înlesnesc atât o montare simplă si necostisitoare, cât şi o funcţionare fiabilă cu un consum redus de energie. Prin aceasta, pompa Grundfos COMFORT PM este cel mai bine adecvată pentru instalarea nouă şi schimbarea pompei.

Calcarul este cel mai mare inamic al parte, fiecărei pompe de recirculaţie.

Prin tehnologia rotorului sferic, noua pompă Grundfos COMFORT PM este insensibilă îndeosebi la calcar. Pe de o lipseşte fisura îngustă a motorului încapsulat, care este sensibilă la calcar, pe de altă parte rotorul sferic se deplasează tridimensional şi astfel se evită formarea depunerilor de calcar. Iar dacă se ajunge totuşi vreodată la blocaj, rotorulsferic se poate demonta uşor şi se poate chiar decalcifia.

zp8497586rq

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.