Plus de personalite în orice casă cu plăcile ceramice Intuition de la Ibero

Seria de placi ceramice Intuition de la Ibero te ajuta sa creezi un spatiu absolut perfect! Locuinta ta se transforma imediat datorita placilor de gresie si faianta cu personalitate puternica si nuante superbe care creaza o atmosfera plina de autenticitate. Alegand gresia si faianta Intuition veti reusi sa transpuneti in realitate toate dorintele dumneavoastra!

Gresie si faianta Intuition Ibero

La Romstal gasesti placi de gresie si faianta din seria Intuition in culorile aquamarine, sky si white. Placa de gresie are dimensiunea de 47,1×41,7 cm, in timp ce placa de faianta este una de dimensiuni speciale, 29×100 cm. Exista de asemenea in portofoliul Romstal si variante de placi decor care vor uimi prin modele aparte.

Seria Intuition propune gresie si faianta cu un rol deosebit de important in definirea personalitatii incaperilor. Placile ceramice se imbina armonios in designul intregii case si vin in completerea restului obiectelor de mobilier. Eleganta si rafinamentul acestei colectii dau frau liber imaginatiei si creeaza un spatiu de vis. Diferitele modele si compozitii raspund si celor mai exigente solicitari. Cu o experienta de peste 50 de ani in productia de obiecte ceramice, Ibero transpune in ceramica atentia pentru detalii si pasiunea pentru calitate.

Alegand gresie si faianta de la producatorul spaniol Ibero te asiguri de un grad ridicat de rezistenta la factorii mecanici si atmosferici. Placile ceramice sunt usor de intretinut si au o durata de viata lunga. Ele rezista abraziunilor si alunecarilor si nu sunt afectate de valorile extreme de temperatura.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *