Planetele sunt aliniate, iar Black Friday continuă la Romstal!

Campania reducerilor de Black Friday continua la Romstal pana in 22 noiembrie! Profita de cele mai bune preturi la produse din categoriile Centrale termice, Termostate si sisteme gaz, Sobe, Centrale si cazane peleti, Cazane gazeificare, Centrale combustibil solid, Accesorii centrale si cazane, Filtre si accesorii casa, Incalzire pardoseala, Boilere si instanturi, Panouri solare, Pompe de caldura, Hidrofoare, Robineti apa.Black Friday 2020 Romstal

Profita de reduceri astronomice pe romstal.ro sau in magazinele noastre si schimba-ti acum produsele vechi de care nu mai ai nevoie cu unele moderne care consuma putin. Alege o centrala noua, calorifere, obiecte sanitare, baterii, cabine de dus, gresie si faianta si multe alte produse care iti vor transforma locuinta intr-una asa cum ai visat-o.

Produsele sunt semnalizate corespunzator (afise/etichete) la raft in cadrul magazinelor Romstal, in timp ce, in mediul online, pe www.romstal.ro, produsele si reducerile vor fi semnalizate prin afisarea unui semn grafic reprezentativ. Promotiile nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Romstal, indiferent de modalitatea de acordare a acestora.

De exemplu, doar in aceasta perioada poti achizitiona centrala electrica Romstal Habitat de 15 kw cu un pret redus cu 15%, de la 2050 de lei la 2250 de lei. Centrala Habitat este recomandata atunci cand alte surse de energie care ar putea alimenta centrala precum gazul, lemnele sau GPL-ul nu sunt disponibile. O centrala termica electrica ofera un confort sporit, mai ales daca spatiul ce urmeaza a fi incalzit este unul redus ca dimensiuni.

Avantajele centralei electrice sunt usor de intuit: randament crescut, silentiozitate, facilitatea in montare si intretinere. Alte avantaje ale centralei electrice sunt posibilitatea de pornire si oprire automata, programarea ei cu minim de efort, lipsa oricaror reziduri de ardere a combustibilului, eficienta crescuta, posibilitatea montarii pe orice perete, nu neaparat pe cel exterior, costuri reduse de instalare si mentenanta redusa.

Tot acum poti achizitiona un panou solar-fotovoltaic cu ventilator si termostat pentru incalzirea incaperilor la un pret de numai 620 de lei, redus cu 37% de la 980 de lei.

Panoul fotovoltaic se utilizeaza pentru incalzirea incaperilor, fiind un inlocuitor perfect pentru traditionalele calorifere. Spre deosebire de acestea, panoul are capacitatea de a produce energie fara nici un cost. Panoul este dotat cu ventilator si cu termostat. Ventilatorul are rolul de a mentine prospetimea aerului din interior si de a distribui in mod egal caldura in camera. In acest fel incaperile sunt protejate de fenomenul de condens, care poate duce la formarea mucegaiului.

Panoul fotovoltaic asigura atat caldura necesara din incaperi, cat si ventilarea acestora. Il putem utiliza pentru a reduce substantial costurile pentru consumul de energie aferent incalzirii locuintei.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 774 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *