Plăci ceramice Panaria, pentru o casă de vis

Frumusețea senzației de acasă vine cu noile plăci de gresie și faianță din seriile Nuance, Trilogy și Even de la Panaria Italia. Acum ele sunt disponibile la Romstal și vă ajută să decorați spațiile interioare în stil tradițional sau modern, fiind capabile să satisfacă pe deplin cerințele actuale ale utilizatorilor.

PanariaVă dăm ocazia de a crea casa visurilor. Cu produse de calitate, aproape de cele mai contemporane stiluri, pentru a fi utilizate în orice mediu acest lucru este acum extrem de facil. Panaria este o marcă de încredere care combină calitatea și capacitatea de a interpreta nevoile clienților săi, pentru a construi cu ei relații de lungă durată.

Cu toții dorim o casă care să ne reprezinte și să ne semene, reflectând cine suntem și ce vrem să fim. Pentru aceasta va invitam sa aruncati o privire asupra plăcilor ceramice din cele trei noi colecții disponibile – Nuance, Trilogy și Even.

Nuance

Alege gresie si faianță cu un stil pur, vibrant și esențial. Natura este acasă, cu aceste plăci ceramice cu suprafețe cu efect de lemn și finisaje moi și variate. Colecția are un aspect îndrăzneț, pronunțat și se armonizează cu tonurile de culoare derivate din combinarea diferitelor tipuri de lemn. O gamă largă de decoruri permite un nou potențial de proiectare pentru podele și pereți în designuri sofisticate și contemporane. Efectul de lemn dă viață nouă în locuință: o energie naturală înconjoară inima casei, protejată de tehnologia antibacteriană PROTECT.

Alte motive pentru a alege Nuance

SUPRAFAȚA ANTIBACTERIANĂ

Dispune de protecția PROTECT: un scut antibacterian încorporat în produsul ceramic, care elimină până la 99,9% din bacteriile de suprafață. Pentru o casă sănătoasă, sigură și protejată.

UN ESTETIC UNIC

Multele modele imprimate digital cu rezoluție înaltă îmbunătățesc podelele cu plăci care diferă de celelalte. Suprafețele cu multe umbre aduc armonie și simplitate unui spațiu.

RESPECTAREA MEDIULUI

Plăcile sunt fabricate utilizând 40% materiale reciclate obținute din alte procese de fabricație, permițând o reducere semnificativă a utilizării resurselor naturale și a impactului asupra mediului.

Trilogy

Această colecție aduce farmecul veșnic al gresiei din porțelan cu efect de marmură. Este caracterizată de eleganță, puritate, armonie, trei senzații unice pentru un nou concept de acasă. Trilogy echilibrează spațiul cu o combinație de diferite formate și motive decorative care restaurează puritatea marmurei în toată splendoarea sa.

Seria reflectă o calitate naturală luminată, cu un spirit modern. Ea completează spații elegante și rafinate, în care clasicismul și tradiția se reunesc într-un design liniar și compus.

Dispune de protecția PROTECT: un scut antibacterian încorporat în produsul ceramic, care elimină până la 99,9% din bacteriile de suprafață. Pentru o casă sănătoasă, sigură și protejată.

Diferitele formate disponibile și gama originală de decorare oferă o gamă largă de personalizate pentru spațiile de design. Formatele rectificate permit instalarea ușoară creând un efect estetic izbitor.

Even

Seria aduce un amalgam de culori și senzații prin plăci cu suprafețe care imită efectul de beton. Ele aduc o frumusețe subtilă, moale, plăcută la atingere.

Disponibile în culori complementare și compatibile cu toate colecțiile de podea Panaria, plăcile de faianță Even reprezintă alegerea ideală pentru a crea o atmosferă elegantă și fascinantă în toate încăperile casei.

Lumina accentuează efectele tridimensionale frumoase ale formelor și grafica delicată a decorurilor inspirată de dalele antice de ciment sau de modelele geometrice.

Petele, murdăria și praful sunt îndepărtate cu ușurință. Cu un coeficient de absorbție a apei mai mic de 0,05%, acesta este unul dintre cele mai rezistente la apă substanțe disponibile pe piață și nu se deteriorează în timp.

Colecția se remarcă prin rezistența crescută la impact, abraziune, flexiune, condiții meteorologice, incendiu și substanțe chimice și neabsorbante. Fără agenți chimici de impermeabilizare, vopsele sau rășini, nu absoarbe mirosurile și nu eliberează substanțe.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *