Perfect 2016 World Team Table Tennis Championships

În perioada 28 februarie – 06 martie 2016, a avut loc, în Kuala Lumpur, Malayesia, Campionatul Mondial de Tenis de Masa, pe echipe. Echipa națională feminină de tenis de masă a încheiat Campionatul Mondial, pe echipe, în top 10. La baieti, Ovidiu Ionescu, a avut un parcurs exceptional, făcând un salt de 34 de locuri în clasamentul mondial.

tenis fete romania

Naționala de fete, formată din Eliza Samara, Daniela Dodean, Bernadette Szocs, Cristina Hirici și Adina Diaconu, antrenată de Viorel Filimon, s-a clasat pe locul 3, în grupa A, unde a învins Malayesia (3:0), Spania (3:0), Ungaria (3:1), pierzând în fața Chinei (3:0), campioana mondială, și a selecționatei din Taipei (3:0), care împarte medalia de bronz cu naționala Coreei de Nord. În optimi, fetele noastre au fost învinse de Coreea de Nord cu 3:0.

Echipa națională masculină, compusă din Andrei Crișan, Andrei Filimon, Hunor Sozcs, Ovidiu Ionescu și Constantin Cioti, antrenată de Mircea Dinu, a încheiat competiția pe locul 17. Ovidiu Ionescu a avut un parcurs de excepție, acesta reuțind să facă un salt de 34 de poziții în clasamentul mondial.tenis baieti

Pagina oficială de tenis a Federației Române de Tenis de Masă

frtm-facebook


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *