Peretele de duș Xtensa de la Huppe – Designul întâlnește calitatea pentru a transforma total orice tip de baie

Cu toții ne dorim să avem o baie ca în reviste. Acum acest lucru este mai aproape deoarece putem să ne transformăm total încăperea prin simpla achiziție a peretelui de duș Xtensa de la Huppe.

Confortul, calitatea înaltă și eleganța desăvârșită caracterizează peretele pentru duș XTENSA de la HUPPE, produs obținut după lungi perioade de studii de unul dintre cei mai importanți producători de profil. Peretele conferă spațiu generos pentru a ne simți neîngrădiți ori de câte ori folosim cabina de duș. O baie modernă și luxoasă are nevoie de cele mai bune produse, care să îi confere strălucirea de care are nevoie, iar peretele Xtensa este cu siguranță un produs high-level. Folosind acest perete veți putea fi siguri că nu veți avea scurgeri de apă pe podeaua băii. Peretele transparent este extrem de solid, pregătit să facă față nenumăratelor ședințe de relaxare pe care le va găzdui.

Într-o baie spațioasă, amenajată în stil minimalist și sofisticat, ne vom simți întotdeauna excelent. Aici ne vom putea reîncărca trupul și spiritul pentru fiecare zi și ne putem relaxa cu adevărat. Dușul reprezintă unul dintre obiceiurile cotidiene care ne conferă tonusul necesar dimineața, ori un plus de împrospătare seara. Pentru a ne bucura de beneficiile unui duș reușit este foarte bine să investim în calitatea cabinei de duș și a echipamentelor pentru dotarea acesteia. În acest fel vom avea o experiență mult superioară unui banal duș, oferindu-ne momente de răsfăț în fiecare zi!

Calitatea primează, fiind un aspect esențial, astfel că peretele de duș XTENSA este realizat din sticlă rezistentă, transparentă, cu proprietăți anticalcar. Acest lucru îl face să fie foarte ușor de întreținut, menținându-și transaparența chiar și după o perioadă îndelungată de utilizare.

Designul elegant se îmbină perfect cu robustețea și rezistența deosebită a peretelui. Acesta ne oferă siguranță totală în utilizare, fiind simultan și foarte confortabil. Este conceput pentru montarea direct pe pardoseală, ceea ce facilitează accesul în cabină. Este format dintr-un parte fixă și una glisantă. Peretele asigură etanșeitate perfectă, împiedicând foarte eficient infiltrarea apei în baie.

Simplu de instalat, peretele de duș XTENSA va transforma baia într-o încăpere distinsă și plină de farmec.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 747 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *