Peretele de duș Lunes H de la Novellini, primul pas către o baie elegantă

Alege pereti de dus tip Walk-in Lunes H de la Novellini si transforma o incapere banala de baie intr-una moderna, demna de reclamele de la TV. Simpla prezenta a peretelui de duș Lunes H va oferi senazatia de lux, confort si eleganta desavarsita.

Novellini este un producator italian renumit in industrie. Ca mai toate produsele sale si aceasta colectie de pereti de dus a fost obtinuta după lungi perioade de studii, pentru a oferi utilizatorului final cea mai buna experienta posibila la contactul cu apa.

Peretele conferă utilizatorului un spațiu generos fiind disponibil in mai multe dimensiuni.

Peretele de dus de tip Walk-in Lunes H, compus dintr-un geam fix este in conformitate cu Standardul European UNI EN 14428.  Acesta include bara de sustinere de 100 [cm] si sistem de fixare in pardoseala. Acest produs ne va senzatia de libertarea ori de câte ori vom face dus.

Geamul clar de 6 mm grosime ne demonstreaza ca avem in fata un produs high-level. Folosind acest perete veți putea fi siguri că nu veți avea scurgeri de apă pe podeaua băii. Peretele transparent este extrem de solid, pregătit să facă față nenumăratelor ședințe de relaxare pe care le va găzdui. Peretii de dus sunt foarte ușor de întreținut, menținându-și transaparența chiar și după o perioadă îndelungată de utilizare. Peretele asigură etanșeitate perfectă, împiedicând foarte eficient infiltrarea apei în baie.

Eleganta data de instalarea acestui perete de dus va convinge orice privitor sa achizitioneze un astfel de produs. Oricine il va utiliza se va simți excelent, Lunes H reusind sa reîncărce rapid trupul și spiritul. Alege o experiență mult superioară unui banal duș, oferindu-ti momente de răsfăț în fiecare zi!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *