Peretele de duș Lunes H de la Novellini, primul pas către o baie elegantă

Alege pereti de dus tip Walk-in Lunes H de la Novellini si transforma o incapere banala de baie intr-una moderna, demna de reclamele de la TV. Simpla prezenta a peretelui de duș Lunes H va oferi senazatia de lux, confort si eleganta desavarsita.

Novellini este un producator italian renumit in industrie. Ca mai toate produsele sale si aceasta colectie de pereti de dus a fost obtinuta după lungi perioade de studii, pentru a oferi utilizatorului final cea mai buna experienta posibila la contactul cu apa.

Peretele conferă utilizatorului un spațiu generos fiind disponibil in mai multe dimensiuni.

Peretele de dus de tip Walk-in Lunes H, compus dintr-un geam fix este in conformitate cu Standardul European UNI EN 14428.  Acesta include bara de sustinere de 100 [cm] si sistem de fixare in pardoseala. Acest produs ne va senzatia de libertarea ori de câte ori vom face dus.

Geamul clar de 6 mm grosime ne demonstreaza ca avem in fata un produs high-level. Folosind acest perete veți putea fi siguri că nu veți avea scurgeri de apă pe podeaua băii. Peretele transparent este extrem de solid, pregătit să facă față nenumăratelor ședințe de relaxare pe care le va găzdui. Peretii de dus sunt foarte ușor de întreținut, menținându-și transaparența chiar și după o perioadă îndelungată de utilizare. Peretele asigură etanșeitate perfectă, împiedicând foarte eficient infiltrarea apei în baie.

Eleganta data de instalarea acestui perete de dus va convinge orice privitor sa achizitioneze un astfel de produs. Oricine il va utiliza se va simți excelent, Lunes H reusind sa reîncărce rapid trupul și spiritul. Alege o experiență mult superioară unui banal duș, oferindu-ti momente de răsfăț în fiecare zi!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 772 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *