Peretele de duș Altea, o abordare modernă pentru baia ta!

Ce ne dorim cu toții de la baia noastră? Confort, calitate premium, eleganță desăvârșită. Cum obținem toate acestea? Înzestrând baia cu o cabină de duș tip walk-in, soluție modernă care va schimba total modul în care arată baia.

Alegeți peretele de duș Altea cu lațime de 1m și înălțime de 190 cm și delimitați cu ajutorul acesteia o cabină de duș direct pe pardoseală! Peretele este din sticlă securizată cu grosime de 8mm și se dovedește extrem de rezistent. Sticla securizată este caracterizată de rezistența la tensiuni mecanice și termice. Acest tip de sticlă se sparge extrem de greu și, mai mult, chiar dacă se ajunge la spargerea ei, aceasta se fragmentează în bucăți foarte mici care să nu rănească utilizatorii.

Perete duș walk in AlteaSuprafața peretelui Altea este extrem de netedă. Ea oferă senzația de spațiu mai mare în baie, mai aerisit. Avantajul peretelui de duș este că poate fi montat rapid într-un colț al băii. Astfel veți obține o cabină de duș funcțională, singurul lucru de care trebuie să vă mai ocupați fiind dotarea pardoselii din zona respectivă cu rigolă de scurgere sau sifon de pardoseală. O cabină de duș de acest gen nu mai necesită cădiță de duș. Astfel nu veți mai fi limitați ca spațiu iar apa se va scurge fără probleme direct pe gresie. O cabină de duș pe pardoseală poate fi dotată și cu scaun de duș, tocmai datorită spațiului mai mare. Bateria și dușul se montează, evident, tot pe perete.

Peretele de duș Altea este ușor de curățat. Având de-a face cu o singură bucată de sticlă, timpul petrecut pentru această activitate va fi unul redus față de cel investit în curățarea unei cabine de duș normale. Peretele de duș Altea se șterge rapid cu soluție de geamuri, în timp ce gresia va fi curățată și mai rapid cu jetul dușului.

Alege să construiești o cabină de duș delimitată cu peretele walk-in Altea și veți oferi băii un accent modern și, în același timp, plin eleganță!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 746 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *