Perete de dus in loc de cabina pentru dus.

perete pentru dusAmenajarea unei cabine de dus dintr-un singur perete este o idee pe cat de simpla pe atat de folositoare, mai ales in baile care nu dispund de prea mult spatiu. Aceasta amenajare poate merge mai departe si exclude din proiect chiar si cadita de dus. Gresia si faianta care imbraca oricum peretii si pardoseala unei bai formeaza impreuna cu unu sau doi pereti de dus, un spatiu de exceptie.

Ideea amenajarii spatiului de dus in aceasta maniera nu este deloc noua dar noile concepte arhitecturale folosesc si integreaza din ce in ce mai des astfel de solutii, mai ales pentru casele nou construite. Instalarea cabinei de dus sau chiar a unui singur perete de dus direct pe pardoseala, cu o rigola de dus decorativa, special creata in acest scop poate fi o solutie de succes si uneori chiar mai putin costisitoare decat instalarea unei cabine de dus clasice.

Perete dus go 4 profil crom, geam transparent, l.379837xh.195cm

Perete cada miriam aluminiu/sticla, crom, geam transparent 6mm dreapta, l.120xh.150cm

perete de dus perete cada

perete-dusBeneficiile unei astfel de solutii de amenajare tin atat de considerente practice cat mai ales estetice. Inedita, eleganta si sofisticata, cabina de dus instalata direct pe pardoseala creeaza un ambient deschis si aerisit. Posibilitatile nelimitate de integrare a cabinei de dus in spatiul vizual creat prin intermediul gresiei si faiantei, fara restrictiile unei cadite de dus de dimensiuni si forme standard, lipsa unei demarcatii predefinite si abrupte intre spatiul de dus si ambientul baii constituie tot atatea argumente pentru a alege o astfel de solutie de amenajare. Pentru aceste solutii de amenajare pe langa pereti sunt disponibile mai multe modele de usi pentru dus.

Personalizat, usor de instalat, ideal pentru a inlocui cu rafinament spatiul cazii de baie, zona de dus astfel creata se integreaza perfect in ambientul oricarei bai. Acesti pereti au diferite dimensiuni si pot fi folositi atat pentru cada cat si pentru cabina de dus.

Romstal va pune la dispozitie o colectie ampla de rigole de dus cu garantia experientei si traditiei unor furnizori precum Geberit sau Viega.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

One thought on “Perete de dus in loc de cabina pentru dus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *