Pentru că iubești produsele noastre, îți răsplătim alegerea!

Cadoul tau de Ziua Indragostitilor vine anul acesta de la Romstal, in cadrul campaniei “Pentru că iubești produsele noastre, îți răsplătim alegerea!”. Stim foarte bine ca o casa este locul iubirii tale! Infrumuseteaz-o acum cu un cadou de la Romstal! Avem o rasplata pentru tine si pentru jumatatea ta!

Plaseaza o comanda online (www.romstal.ro) in perioada 11 – 24 februarie 2019 si ai sansa sa intri automat in extragerea pentru premiul cadou, un set de baie Gedy Myosotis, in valoare de 348 lei (TVA inclus).

Setul include:

  • 1 dozator sapun lichid;
  • 1 portsapun;
  • 1 portpahar;
  • 1 portperie WC.
Gedy Myosotis

Poti cumpara online orice produs, dar comanda minima trebuie sa fie de cel putin 100 lei (TVA inclus). Clientii participanti pot castiga premiul, in urma unei trageri la sorti. Extragerea va avea loc pe data de 25 februarie 2019. Livrarea premiului se va face incepand cu 4 martie 2019 inclusiv, dar nu mai devreme de 14 zile lucratoare de la primirea si confirmarea primirii comenzii plasate online.

Nu este posibila inlocuirea premiului cu contravaloarea acestuia in bani si nici modificarea parametrilor premiului. Premiul revine numai Participantului desemnat castigator si nu poate Ii transmis unor terte persoane decat in conditiile prevazute de lege.

Romstal va suporta impozitul pe premii, datorat la primirea premiului si pentru care exista obligativitatea de retinere, in conformitate cu prevederile din Legea nr.227/2015 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura in legatura cu premiile revin in exclusivitate castigatorului.

Te asteptam sa castigi!

Vezi regulament promotie AICI.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 771 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *