Pentru că iubești produsele noastre, îți răsplătim alegerea!

Cadoul tau de Ziua Indragostitilor vine anul acesta de la Romstal, in cadrul campaniei “Pentru că iubești produsele noastre, îți răsplătim alegerea!”. Stim foarte bine ca o casa este locul iubirii tale! Infrumuseteaz-o acum cu un cadou de la Romstal! Avem o rasplata pentru tine si pentru jumatatea ta!

Plaseaza o comanda online (www.romstal.ro) in perioada 11 – 24 februarie 2019 si ai sansa sa intri automat in extragerea pentru premiul cadou, un set de baie Gedy Myosotis, in valoare de 348 lei (TVA inclus).

Setul include:

  • 1 dozator sapun lichid;
  • 1 portsapun;
  • 1 portpahar;
  • 1 portperie WC.
Gedy Myosotis

Poti cumpara online orice produs, dar comanda minima trebuie sa fie de cel putin 100 lei (TVA inclus). Clientii participanti pot castiga premiul, in urma unei trageri la sorti. Extragerea va avea loc pe data de 25 februarie 2019. Livrarea premiului se va face incepand cu 4 martie 2019 inclusiv, dar nu mai devreme de 14 zile lucratoare de la primirea si confirmarea primirii comenzii plasate online.

Nu este posibila inlocuirea premiului cu contravaloarea acestuia in bani si nici modificarea parametrilor premiului. Premiul revine numai Participantului desemnat castigator si nu poate Ii transmis unor terte persoane decat in conditiile prevazute de lege.

Romstal va suporta impozitul pe premii, datorat la primirea premiului si pentru care exista obligativitatea de retinere, in conformitate cu prevederile din Legea nr.227/2015 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura in legatura cu premiile revin in exclusivitate castigatorului.

Te asteptam sa castigi!

Vezi regulament promotie AICI.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 747 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *