Pe 21 aprilie redeschidem showroom-urile Romstal Vitan și Deva

În contextul situației generată de epidemia de coronavirus am închis, în urmă cu ceva timp, showroom-ul Romstal Vitan și Deva pentru a reduce la minimum riscul de contaminare a clienților și a personalului de vânzare din magazine.

Acum, vă aducem la cunoștință că am luat toate măsurile necesare și redeschidem showroom-urile Vitan și Deva pentru clienții noștri.

Vă rugăm ca atunci când mergeți în magazinele noastre să purtați mască și să vă dezinfectați mâinile la intrarea în magazin. De asemenea, mențineți o distanță minimă de 2 metri față de ceilalți clienți și față de angajații noștri.

Până la redeschiderea magazinului rămânem aproape de voi, așteptând comenzile voastre la telefon 0372 123 199 sau pe platformele romstal.ro  și romstalpartener.ro. Vom livra marfa gratuit, în aceeași zi și în condiții de maximă siguranță!

De asemenea, magazinele Pipera, Otopeni, Chitila, Giurgiului, Fundeni, Drumul Taberei, 1 Mai, Ștefan cel Mare, Pantelimon sunt DESCHISE și vă așteaptă pentru a vă onora solicitările!

Înțelegându-ne reciproc și implicându-ne responsabil vom depăși cu bine această perioadă!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *