Pe 21 aprilie redeschidem showroom-urile Romstal Vitan și Deva

În contextul situației generată de epidemia de coronavirus am închis, în urmă cu ceva timp, showroom-ul Romstal Vitan și Deva pentru a reduce la minimum riscul de contaminare a clienților și a personalului de vânzare din magazine.

Acum, vă aducem la cunoștință că am luat toate măsurile necesare și redeschidem showroom-urile Vitan și Deva pentru clienții noștri.

Vă rugăm ca atunci când mergeți în magazinele noastre să purtați mască și să vă dezinfectați mâinile la intrarea în magazin. De asemenea, mențineți o distanță minimă de 2 metri față de ceilalți clienți și față de angajații noștri.

Până la redeschiderea magazinului rămânem aproape de voi, așteptând comenzile voastre la telefon 0372 123 199 sau pe platformele romstal.ro  și romstalpartener.ro. Vom livra marfa gratuit, în aceeași zi și în condiții de maximă siguranță!

De asemenea, magazinele Pipera, Otopeni, Chitila, Giurgiului, Fundeni, Drumul Taberei, 1 Mai, Ștefan cel Mare, Pantelimon sunt DESCHISE și vă așteaptă pentru a vă onora solicitările!

Înțelegându-ne reciproc și implicându-ne responsabil vom depăși cu bine această perioadă!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 769 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *